Megan Fox 7 meglepően őszinte állítása az anyaságról

A 2000-es évek egyik szexszimbóluma, Megan Fox karrierje szépen indult és a Transformers első részében való domborítása után sokan azt gondolták, hogy innen határ a csillagos ég. Ez persze mostanra sem változott meg, de a színésznő egyelőre nem egészen azt a karriert futotta be, amit sokan jósoltak neki. Az utóbbi években kevesebb és kisebb szerepeket vállalt csupán, de ennek jó oka volt: Megan Fox három gyermek édesanyja, ez pedig kitölti szinte a teljes életét.

A színésznő több interjúban is mesélt már az anyaságról, ilyenkor általában kendőzetlen őszinteséggel beszélt a tapasztalatairól és élményeiről. Ezek között voltak olyan kijelentések is, amelyek akár meglepőnek is tekinthetők. Ezek közül szemezgetünk most.

1. „Amikor babáid vannak, valójában nincs életed. Rengeteget vagy otthon, nem alszol és minden perced másnak van szentelve. Még wc-zni sem tudsz egyedül.” – nyilatkozta még 2014-ben a Chelsea Lately beszélgetős műsorban.

2. 2019-ben az akkor nyolc éves fia egyedi öltözködése kapcsán beszélt egy interjúban: „Arra tanítom, hogy mindig legyen magabiztos, nem számít, ki mit mond. Pár napja kosztümben ment iskolába és megkérdeztem, milyen napja volt, mit szóltak a barátai. Azt felelte, a fiúk kinevették, de nem érdekelte, mert túlságosan szereti a kosztümöket.”  

3. „Rá kell ébrednünk, hogy tanítani jöttek minket. Azért vagyunk itt, hogy életben tartsuk őket, de közben tanulunk tőlük. Annak születtek, akik, az én dolgom pedig támogatni őket ebben, nem pedig az, hogy beleszóljak és átformáljam őket annak, aminek szerintem lenniük kellene.” – nyilatkozta a People magazinnak még 2019-ben arról, hogy minden nap tanul valamit a gyermekeitől.

4. Gyermekeit következetesen óvja a rivaldafénytől: „Már kiskorukban is tudtam, hogy bármi áron meg akarom őket óvni, főleg az internetnek való kitettségüket próbáltam korlátozni. Egyelőre jó munkát végeztünk, hogy megtartsuk az ártatlanságukat, de tudom, hogy nem védhetem őket örökké.”

5. „Nehéz nem felelősnek érezni magam irántuk vagy azt érezni, hogy nem végzek elég jó munkát. De az apjuktól is távol vagyok, csak az időm felét tudom velük tölteni. Sokat szoktam sírni, főleg újholdkor. Beülök a kádba és sírok, de nem azért, mert nagy a nyomás mások vagy a társadalom által, hanem azért, mert egyszerűen nehéz messzi lenni tőlük. Ők az én vérem.” – a Glamour UK magazinnak adott interjújában beszélt arról, hogy a munkája gyakran elszakítja őt a családjától.

6. Arról is mesélt még 2021-ben a The Kelly Clarkson Show-ban, milyen érzés három fiú édesanyjának lenni: „Nem tudom, milyen lehet, ha van egy kislányod. Nekem ez olyan, mintha minden nap a UFC Fight Nightban lennék. Szeretik egymást, a legjobb barátok, de nonstop megy a verekedés, mert annyi energiájuk van és féktelenek, hogy csak úgy dúl a harc.”

7. „Sosem lépünk a hangyákra. Sosem tépjük ki a virágokat, mert szépnek tartjuk őket. Arra tanítom őket, hogy a növények is érző lények, érzésekkel és gondolatokkal. Egyszer a kisfiam véletlenül rálépett egy bogárra. Annyira megrázta a dolog, hogy rendes temetést rendeztünk neki. Szertartást tartottunk, eltemettük és zsályát gyújtottunk érte, hogy visszaengedjük. Nagyon megérinti őket mindez.” – mesélte a színésznő arról, hogy gyerekeit környezettudatosságra neveli és arra, hogy ne ártsanak az állatoknak és növényeknek.