Megan Fox és Machine Gun Kelly halloweeni jelmeze jókora visszhangot váltott ki a keresztény közösség tagjai között, de sokan mások is helytelenítették.

A pár az Instagramon osztott meg három képet pikáns öltözékükről, amelyeken a színésznő fekete PVC-szettbe öltözött, miközben egy kutyapórázt viselt a nyakán.

A poszt dühöt váltott ki a keresztény követők körében, akik azzal vádolták meg a párt, hogy kigúnyolják a vallást, az egyikük pedig "visszataszítónak és sértőnek" nevezte a megjelenést.

A képeken Megan Fox fekete öltözéke csak az egyik oka a nagy visszhangnak, a katolikus papnak öltözött Machine Gun Kelly a másik. A színésznő a posztjait azzal a felirattal látta el, hogy "vasárnaponként áldozunk", valamint imádkozó kezeket és rózsafüzéreket ábrázoló emojikkal.

A pár halloweeni megjelenése gyorsan kommentek özönét váltotta ki a követőikből, akik azt állították, hogy szexi megjelenésükkel "gúnyt űznek" a vallásból.

Az egyikük a következőket írta: "Mi történt a kulturális kisajátítással? Miért baj, ha valaki indiánnak öltözik, de a katolikus hitet kigúnyolni rendben van."

"Ez abszolút visszataszító és sértő, és elegem van a kettős mércéből".

Egy másik hozzátette: "Miért van az, hogy ti celebek mind gúnyoljátok a kereszténységet? Mi ez a napirend? És miért utáljátok ennyire Istent? Azt hiszem, az ördög létezik."

Egy harmadik azt írta: 'Észrevettétek, hogy a kereszténység az egyetlen vallás, amit nyíltan kigúnyolnak, és az emberek ezt komikusnak találják??? Hmm.”

'Elfogadhatatlan. Soha senki nem gúnyolhatja ki más vallását" - tette hozzá egy dühös követő. 

Egy dühös felhasználó azt is hozzászólt: "Nem vagyok katolikus, de ez annyira HELYTELEN és sokféleképpen gúnyt űz a vallásból. A tisztelet tiszteletet követel, úgyhogy ti elvesztettétek az enyémet. Tiszteljétek a Bibliát!!!"