Megbukott a kritikusoknál az új X-Men film

Bár a hivatalos premierre még várni kell, a kritikusok már kinyilvánították a véleményüket az X-Men: Apokalipszis kapcsán.

Az Amerika Kapitány: Polgárháború-val hivatalosan is megkezdődött a hollywoodi mozis nyár, melyet jórészt nagyköltségvetésű folytatásfilmek és képregényadaptációk fémjeleznek. Nos, úgy tűnik, az X-Men franchise következő része a Polgárháborúval ellentétben nem nyerte el a kritikusok tetszését.

Az X-Men: Apokalipszis jövő hét csütörtökön debütál a hazai mozikban, azonban néhány szerencsés kritikus már premier előtt láthatta a filmet. Ha hihetünk a véleményeknek, nem sok jóra számíthatunk a filmtől. A The Wrap újságírója sokkoló hidegzuhanyról írt, a Time Out magazin szerint önismétlő, kreativitást nélkülöző epizódról van szó, míg a Screencrush újságírója rémálomba illő élményről számolt be. Ezekkel ellentétben derűlátóbban fogalmazott meg a New York Daily News kritikusa, aki örömmel látna még többet az X-Men univerzumból, azonban még a pozitívabb írások is hangsúlyozzák, hogy az Apokalipszis Bryan Singer trilógiájának leggyengébb darabja. A film a RottenTomatoes-on jelenleg 40, míg a Metaciritc-en 50 százalékon áll.

Az X-Men: Apokalipszis főbb szerepeiben olyan színészeket láthatunk majd, mint James McAvoyMichael FassbenderJennifer Lawrence és Oscar Isaac.

akció | kaland | sci-fi

Tíz évvel Az eljövendő múlt napjai rendkívüli eseményei után X professzor (James McAvoy), Magneto (Michael Fassbender) és Mistique (Jennifer Lawrence) még mindig kerülik... több»