Megérkezett Win Wenders szerelmi drámájának előzeteseA kép forrása: https://pmcvariety.files.wordpress.com/2017/09/submergence-tiff.jpg?w=1000

Wim Wenderslegutóbb egy szerelmi tragédiába vágta a fejszéjét, amelyben két teljesen más világból érkező ember egy röpke pillanat alatt egymásba szeret, ám sorsuk elválasztja őket egmástól.

A film forgatókönyvét Erin Dignam (Az utolsó próba) írta J.M. Ledgard könyvéből, a főszerepeket pedig James McAvoy és az Oscar-díjas Alicia Vikander játssza. A Merülés a szerelembe története szerint egy angol titkosügynök és az élet eredetét az óceánban kutató bio-matematikus között az ehhez tökéletesen hátteret nyújtó Normandia partjain lángol fel a szerelem, ám az élet nem azt tartogatja számukra, hogy együtt legyenek.

Az Alicia Vikander alakította Danny előtt egy veszélyes merülés áll az óceán legmélyére, James-et pedig Szomáliába küldik egy kétséges kimenetelű küldetésre - ám a vágyuk, hogy újra lássák egymást, nem csak szerelmük, hanem túlélésük táptalajává is válik.

A filmet áprilisban mutatják be a mozikban.