Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
Filmadatlap
 
27
Szereplők
10
Vélemények
35
Képek
4
Videók
 
Greeta   2019. 07. 29.

legújabb vélemény

Kellemes hangulatot tudott teremteni a film. Átjött a két főszereplő közti kémia. A végét picit sajnálom, olyan semmilyen.

 
indingo   2018. 08. 04.

Annyira semmilyen, hogy az már fáj. A története rém gyenge és érdektelen. A színészek az egyik kedvenceim, de így is csak 2 pont.


 
VvV   2018. 10. 30.

Eléggé darabos a film története. Hamar összejön a párocska, majd szétválik és elmarad az újbóli egymásra találás.

 
Bazzzsi   2019. 01. 10.

A története igazi romantikus dráma. A hangulata engem beszippantott, de a történet kevésbé. Így közepes.

 
Lonka   2018. 08. 26.

Sajnos eléggé unalmas és semmitmondó történet, ahol az érzelmek sem jönnek át.

 
Bady   2018. 06. 23.

Két ekkora tehetséget epazarolni egy ilyen gyatrán megírt forgatókönyvű és megrendezett filmre szabályosan bűn. Magamat nem is, de McAvoyt és Vikandert sajnálom ezért a filmért. Felejtsük ezt el gyorsan, ha pedig még nem láttad, kerüld el messziről.

 
Bady   2018. 06. 22.

Volt szerencsém a regényhez, és ahhoz képest ez a film számomra hatalmas csalódás. Halál unalmas adaptáció lett, annyira nem volt koncepció mögötte, hogy az már fájdalmas. Okés, végig lehet ülni, de nem igazán tudom, kinek is ajánlhatnám...

Alicia Vikander
James McAvoy
Alicia Vikander
James McAvoy
Alicia Vikander
Alicia Vikander
Alicia Vikander
James McAvoy
Reda Kateb
James McAvoy
James McAvoy
Alicia Vikander
James McAvoy
Alicia Vikander
Alicia Vikander
Alicia Vikander
James McAvoy
Alicia Vikander
James McAvoy
James McAvoy
James McAvoy
Reda Kateb
James McAvoy
James McAvoy
James McAvoy
Alicia Vikander

A film összbevétele 852 319 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 3 941 901 forintot termelt. A hazai mozik összesen 3 500 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

A film alapjául szolgáló regényben Danielle Flinders karaktere ausztrál-karibi származású. A főszerepet azonban egy svéd színésznő, Alicia Vikander alakítja.

(hp)
 

J.M. Ledgard azonos című regényének filmadaptációja.

(hp)
 

A film forgatása 2016. április 12-én kezdődött meg. A stáb dolgozott Franciaországban, Németországban, Spanyolországban, a Feröer-szigeteken és Dzsibutiban is.

(hp)
 

A Merülés a szerelembe világpremierje 2017. szeptember 10-én volt a Torontói Nemzetközi Filmfesztiválon.

(hp)
 

A filmet nagyon negatív kritikai fogadtatás övezte. A RottenTomatoes kritikaaggregátor portálon mindössze 17 százalékon áll (2018. június).

(hp)
 
Wim Wenderstől megszokhattuk már, hogy pont annyira izgatja a fikció világa, mint a dokumentumműfaj. A Merülés a szerelembe című mozija egyszerre próbál eleget tenni az ismeretterjesztésnek és a melodrámai kívánalmaknak. több»
 
Nem igazán ajánlom a Merülés a szerelembe című filmet, maximum otthonra háttérzajnak, vagy elalvós filmnek tudom elképzelni. Aki viszont mégis beül rá, ne egy romantikus filmre számítson, így a zsebkendőket sem igazán kell elővenni, nyugodtan lapulhatnak a táska alján is. több»
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.