Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
18
Szereplők
3
Vélemények
4
Képek
Videók
Gyújtóbomba
 
Yosihiro   2017. 12. 26.

legújabb vélemény

A film igazi inyencség. Dráma romantika és egy kis izgalom kis sex-el fűszerezve. Hullámzó érzelmek és egy fura befejezés ami jobb is lehetne. Az emberi mivoltunkat jól megjelenítő szinészek úgy érzem teljesen nem élték át a szerepet. Összeségében kiválló kikapcsolódás csak ajánlani tudom.

 
Berto49   2017. 05. 18.

Chris Cleave elsőkönyves pszichológus: „London lángokban” c. könyve alapján készítette egy Sharon Maguire nevű rendezőnő. Nekem eléggé tetszett, különösen a női főszerepet játszó Michelle Willams (Egy hét Marilynnel, Viharsziget, Szex telefonhívásra, stb.), de csak ebben a filmben figyeltem fel rá, noha a férjét rendszeresen megcsaló nőt játszik benne. Egy terrortámadás során elveszti férjét és négyéves kisfiát, mialatt ő éppen szeretkezik az egy napja felcsípett Jaspers (Ewan McGregor) nevű férfivel. Ennek ellenére végig lekötött a film, a megértéséhez sokat segített az előzetesen elolvasott könyv.


 
VenuszProjekt   2015. 06. 08.

Mindkét főszereplőt nagyon szeretem, és lehetőleg megnézem őket minden filmjükben, ami kicsit is érdekel. Viszont ez a film szerintem egy nagyon összecsapott valami volt. A végét lezárták egy monológgal, amivel szerintem azt szerették volna elérni a készítők, hogy marha nagyot durranjon, de nem, nem durrant. Nálam legalábbis nem.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.