Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
60

Ismael szellemei (2017)

Les fantômes d'Ismaël
Filmadatlap
 
28
Szereplők
3
Vélemények
13
Képek
3
Videók
 
marklar   2018. 03. 08.

Egy kicsit erőltetettnek éreztem ezt a filmet. Ezek a nagy életmegfejtős beszélgetések van, amikor működnek a filmvásznon, de most nekem nem igazán jöttek át a dialógusok mélységei, pedig alapvetően nyitott vagyok az ilyen jellegű mozikra. Valahogy az az érzésem, hogy a rendező nagyon-nagyon akart szólni a nézőjéhez, de ebből a végére már didaktikusság lett. Őszintén szólva kár érte, mert mégiscsak Európai két kiemelkedő színésznője játssza a főszerepeket...

 
demonkiller45   2018. 03. 07.

Őszintén szólva én sokkal többet vártam volna ettől a filmtől. Nem volt az az Oscar gyanús alkotás már az előzetes alapján sem, igazán mély, tartalmilag kidolgozott történetre számítottam, de én kissé csalódtam. Valahogy nem annyira átélhető az egész számomra, pedig abszolút volt potenciál a a koncepcióban.


 
luba323   2018. 03. 03.

Nekem általában bejön ha a thriller és a romantikus műfajt vegyítik, lásd a Dupla szeretőt, ami engem teljesen lenyűgözött, és ebben az évben amit az a film meg tudott csinálni, megcsinálta. Magasan volt a léc, de azért nem annyira, hogy az Ismael szellemei még ne tudott volna valami hozzátenni. Egyszerűen egy ziccer ez a film, amit nagyon sajnálok. De sajnos nálam nem érte el azt, hogy késztetést érezzek arra, hogy újra meg akarjam nézni. Vontatott volt, a feszültséget pedig teljesen elkenték az alkotók.

Marion Cotillard
Charlotte Gainsbourg
Marion Cotillard
Charlotte Gainsbourg
Marion Cotillard
Mathieu Amalric
Marion Cotillard
Charlotte Gainsbourg
Marion Cotillard
Charlotte Gainsbourg
Marion Cotillard
Louis Garrel
Mathieu Amalric
Charlotte Gainsbourg
Szabó László
Alba Rohrwacher
 
Az a fajta művészfilm, amiben a szereplők sétálnak a tengerparton, és a múltjukról, valamint a titkaikról folytatnak mély – illetve mélynek szánt – beszélgetéseket. 50/100 több»
 

Arnaud Desplechin és Mathieu Amalric immáron hatodik alkalommal dolgozott együtt.

(hp )
 

Az Összeveszésem története... után második alkalommal dolgozott együtt Marion Cotillard és Arnaud Desplechin.

(hp )
 

Ez Marion Cotillard és Louis Garrel második közös filmje. Az első a Mal de pierres volt.

(hp )


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.