Játssz egy Hyundai okostévéért! Login  
68%
Filmadatlap
 
22
Szereplők
6
Vélemények
20
Képek
4
Videók
 
Berto49   2018. 11. 12.

legújabb vélemény a nap véleménye

0
Nehezen felfejthető történet a Dupla szerető

Számomra François Ozon a legkülönösebb rendezők egyike. Vannak remek, nekem is nagyon tetsző filmjei, ilyenek a „Frantz”, vagy „A házban”, de vannak a nézhetetlenség határait súroló munkái is, például „Vízcseppek a forró kövön”, vagy e vélemény tárgy... teljes kritika»

 
bbozsi   2017. 10. 28.

0

Bravúrosan kivitelezett erotikus thriller, minden képe csodaszép, egy istennővel a főszerepben. Jó ideig nem enged el.


 
lord777   2017. 10. 29.

0

Zavarba ejtő film, az már biztos, nehezen tudom hova tenni, hogy stílusos legyek, az egyik részem kedvelte, a másik meg inkább valami másra ült volna be. Számoljatok a vegyes érzésekkel, ha rászánjátok magatokat a mozikban.

 
achyles77   2017. 10. 27.

0

Korrektül összerakott filmről van szó, de mégis van némi hiányzérzetem. Úgy érzem, hogy komolyabban kellett volna venniük az alkotóknak a szándékot, ami egyáltalán ahhoz vezetett, hogy elkészítsék a filmet. Nem tudom, hogy annak, amit mondok mennyi é... több»

 
sajvi   2017. 09. 02.

0

Őszintén szólva gondban vagyok, annyira szép ez a film, kiváló az operatőri munka, hogy nehéz szívvel írnék róla bármilyen lesújtót, mégis azt kell mondjam, hogy szerintem szörnyen unalmas a története. Érdemes megnézni egyszer, nem fogja az ember megbánni, de türelem kell hozzá és nagyon hangulatba kell jönni.

 
papaja   2017. 05. 16.

0

Nagyon De Palma rendezésére hajazó film, ám valami nagyon hiányzik belőle. Máskülönben a banális történetnek, a szikár erotikus jeleneteivel túlságosan is minimalistára sikeredett, így nem igazán tud túllépni a "klisés francia filmek" korlátai közül.

Galéria (20)

Marine Vacth
Jérémie Renier
Marine Vacth
Marine Vacth
Marine Vacth
Jérémie Renier
Marine Vacth
Jérémie Renier
Marine Vacth
Jérémie Renier
Jérémie Renier
Marine Vacth
Jérémie Renier
Marine Vacth
Marine Vacth
Jacqueline Bisset
Jérémie Renier
Marine Vacth
Marine Vacth
Jérémie Renier
Marine Vacth
Jérémie Renier
Jérémie Renier
Marine Vacth
Marine Vacth
Jérémie Renier
Marine Vacth

Videók (4)

A film összbevétele 167 581 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 9 088 550 forintot termelt. A hazai mozik összesen 7 765 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

A film irodalmi alapanyaga a "Lives of the Twins" című regényének erősen átdolgozott változata.

(Berto49)
 
Karcos, néhol egészen bizarr, horrorba hajló elemekkel megtekert thriller a végeredmény olyan képekkel, amelyek messze nem csak a testnedvek miatt lesznek emlékezetesek. 7/10 több»
 
François Ozont legutóbb épp azért dicsértük, mert a Frantzban egy visszafogott, a sokkolással nem törődő oldalát mutatta meg nekünk. Most kiderült: csak azért fogta vissza magát, hogy aztán minden eddiginél keményebb sokkterápiát vigyen be nekünk. 80/100 több»
 
De a legkirívóbb probléma az egésszel pont az, hogy Ozon kezébe került. Sajnos túlságosan elhiszi magáról, hogy a legnagyobb művészek egyike, de új filmjének semmilyen megragadható üzenettel nem sikerül előállnia, így egy alapvetően jó végeredményért kiáltó alapanyagot sikerült egészen pocsékká tennie. Sajnálatos.

4/10 több»