Mégis elkészülhet a Zombieland 2

Bár sokan már lemondtak a 2007-es film folytatásáról, a Sonynál továbbra is terítéken van a második rész.

Immáron kilenc éve, hogy a Zombieland-del újabb klasszikussal gazdagodott a horror-vígjátékok mezőnye, és most újra megcsillant a remény, hogy valóban elkészülhet a milliók által várt második rész.

Az utóbbi években sorra arról érkeztek a hírek, hogy bár a rajongók nagyon szeretnék, a Zombieland 2 terve örökre egy íróasztal hátsó fiókjában fog porosodni. Éppen ezért jött váratlanul a hír, miszerint a Sony továbbra sem tett le a második részről, ráadásul már egy ideje a legnagyobb titokban készül a forgatókönyv Dave Callaham jóvoltából.

A folytatás hírét az első rész szkriptjét jegyző Rhett Reese és Paul Wernick szellőztette meg. Elmondták, hogy a Zombieland 2 továbbra is terítéken van a stúdiónál, és az ő produceri közreműködésükkel már az előkészületek is folyamatban vannak. Az elsődleges cél azonban, hogy olyan tervet és forgatókönyvet rakjanak össze, ami méltó az első részhez.

Arról, hogy Woody HarrelsonJesse EisenbergEmma Stone ésAbigail Breslin visszatérne-e a folytatásra nincsenek információk, azonban a producerek szavaiból világosan kivehető, hogy ennek mindössze egy ütőképes szkript a feltétele.