A Mosolyogj című új horrorfilm megkapta Stephen King jóváhagyását. Mától a kizárólag a mozikban láthatod.

A csütörtökön a hazai mozikba kerülő film Dr. Rose Cotter (Sosie Bacon - galériánkban) történetét meséli el, aki szemtanúja volt egy traumatikus esetnek, amely egy betegével történt, majd ijesztő eseményeket tapasztal, amelyekre nem tud magyarázatot adni.

A zaklatott nőnek szembe kell néznie a múltjával, hogy megbirkózzon az új valósággal, amiben nem meglepő módon nagy szerepet játszik a mosoly egyszerű kifejezése is.

Az austini Fantastic Festen tartott premier után az ikonikus horrorszerző, Stephen King - akinek olyan filmeket köszönhet a világ, mint Ragyogás, a Kedvencek temetője vagy a Cujo - a Twitteren dicsérte a hátborzongató filmet, különösen Bacon Dr. Cotter szerepében nyújtott alakítását.

 'A Mosolyogj ezen a hétvégén kerül bemutatásra. Jó, ijesztő horrorfilm, de az igazi meglepetés Sosie Bacon, mint Rose. Micsoda pokoli alakítás' - írta.

A Paramount Pictures reagált a kritikára, mondván, hogy fülig érő szájjal mosolyogtak.

Bacon mellett olyan színészeket láthatunk a filmben, mint Kyle Gallner, Kal Penn, Caitlin Stasey, Jessie Usher, Robin Weigert és Rob Morgan.

A horror Parker Finn rendezői debütálása, aki saját, Laura Hasn’t Slept című rövidfilmjét adaptálta a kasszasikerhez.

65 Mosolyogj  (2022)

horror

SkyShowtime (2023.02.14.)

Miután tanúja volt egy bizarr, traumatizáló esetnek, amely egy betegével történt, Dr. Rose Cotter olyan ijesztő dolgokat tapasztal, amelyekre nem tud magyarázatot adni. Rose-nak a... több»