Megkezdődött a visszaszámlálás a Star Wars VII új TV-szpotjával

Már csak kilenc nap, és mozikban az évtized legjobban várt filmje.

A Disney alig egy héttel a premier előtt csúcsra járatja a hype-ot a Star Wars VII kapcsán, így tulajdonképpen minden napra jut egy újabb poszter, fotó, hír vagy egy TV-szpot. 

A stúdió legújabb promóciós videójával megkezdte a végső visszaszámlálást a premier előtt, és ahogy azt megszokhattuk, ismét egy rendkívül hatásos, a Star Wars atmoszféráját másodpercek alatt megteremtő anyaggal rukkoltak elő. Hogy ne érje szó a ház elejét, a rajongók elégedettségére a negyven másodperces videóba eddig nem látott jeleneteket is sikerült besűríteniük.

J.J. Abrams filmje ezzel végleg a célegyenesbe ért, és jövő héten végre kiderül, hogy vajon a csalódást keltő előzménytrilógia után visszatalál-e a franchise az eredeti filmek világához. Az eddig látottak alapján erre minden esély megvan. A napokban George Lucas is megszólalt a film kapcsán, és bár a munkálatokból semmilyen mértékben nem vehette ki a részét (csalódottságának többször is egyértelműen hangot adott) elmondta, hogy biztos benne, hogy  a rajongóknak megérte ennyit várni az újabb epizódra.

Star Wars - Az ébredő Erő december 18-án debütál a hazai mozikban. Tudj meg mindent a produkcióról ide kattintva a film mafabos adatlapján!