2022 szeptemberében a Vogue Arabia egy különleges számot jelentet meg, amelynek címlapján nem más, mint a hollywoodi ikon, Sharon Stone szerepel.

Ebben a hónapban a színművész őszintén beszél életének minden aspektusáról a szíriai-amerikai ex-CNN sztár műsorvezetővel, Hala Goranival folytatott beszélgetésen keresztül. Az interjú számos szemfelnyitó részletet közöl Stone-ról és az online randizással kapcsolatos tapasztalatairól, A légikísérő című thriller sorozatban való főszerepléséről és arról, hogy Amerikában milyen az élet a #MeToo-tól még mindig visszhangos időszak közepette.

 

 

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vogue Arabia (@voguearabia) által megosztott bejegyzés

A beszélgetés során Stone az öregedéssel kapcsolatos tapasztalatairól is nyilatkozott, és arról, hogy ezek a tapasztalások mit hoztak számára. Az amerikai szupersztár 64 évesen továbbra is a világ egyik leglenyűgözőbb nőjeként "uralkodik", és nemrég az Instagramon osztott meg egy képet, amelyen fürdőruhában élvezi a napot a medence partján. A kép azonnal vírusként terjedt, és sokan megtapsolták Stone merész lépését.

A kép mögötti történet legalább annyira erőt adó, mint maga a pillanatkép. Sharon Stone elárulta, hogy a kép egy barátnőjével töltött délutánon készült, ahol mindegyik nő készített egy-egy fotót a másikról, hogy megmutassák egymásnak, milyen szépek. "Azért posztoltam, mert úgy érzem, hogy a nők láthatatlanná válnak, ha egyszer anyák leszünk, és 45 évesen az emberek úgy mennek el melletted, mintha ott sem lennél" - osztotta meg Stone a Goranival folytatott Zoom hívása során. A színésznő azt is kifejtette, hogy ő és a barátai tudatosan döntöttek úgy, hogy támogatják és emelik egymást, mert "az élet nem mindig hagyja, hogy győztesnek érezd magad, ahogy öregszel".

Az öregedés témájában Stone az esztétikai beavatkozásokhoz fűződő viszonyáról is megnyílt - ami sokak szerint a hollywoodi hírességek körében mára normává vált. De míg a többség továbbra is küzd a természet ellen, Stone minden változást méltósággal fogad el a testén, és ezt a leckét a nehezebb úton tanulta meg.

"Voltak időszakok a szuperhírnév idején, amikor botoxot és szilikont meg ilyesmit kaptam, aztán volt ez a súlyos agyvérzésem, és több mint 300 adag botoxot és töltőanyagot kellett beadatnom, hogy az arcom egyik oldala újra a helyére kerüljön" - árulta el. Ez az élmény örökre megváltoztatta a sztár szemléletét a plasztikai sebészetről, ami az ő szemében "aranyos luxusból valamiféle masszív, fájdalmas neurológiai szükségletté" változott.

A plasztikáztatás témája akkor került újra Stone életébe, amikor nemrég egy fiatalabb férfival volt kapcsolatban. Amikor párja megkérdezte tőle, hogy használ-e botoxot, a színésznő így válaszolt: "Valószínűleg nagyon jót tenne az egódnak és az enyémnek is, ha használnék". A kapcsolat nem sokkal később véget ért. "Ezután még egyszer találkoztam vele, de aztán már nem akart többet találkozni velem" - osztotta meg a színésznő.

Jöjjön, ami jön, Stone azonban 64 évesen is a számára lehető legjobb életét éli: "Úgy érzem, ez életem legizgalmasabb és legkreatívabb időszaka" - mondta a Gorani-val folytatott beszélgetés vége felé - "Nagyon-nagyon boldognak érzem magam. Soha nem voltam még ilyen vidám".

Az utóbbi idők egyik legkeményebb beszélgetése Sharon Stone-nal, a Vogue Arabia 2022. szeptemberi címlapsztorija a szépség és a női szerepvállalás témakörébe enged új betekintést. 

*

Az ageizmus káros hatásairól a Mindset pszichológia alábbi cikkében olvashattok egy remek összefoglalót!

*

Itt pedig Sharon Stone beszél az öregedésről és az öregedésről hollywoodi színésznőként. Érdemes meghallgatni.