Ben Afflecknek (galériánkban) sikerült alaposan meglepnie a rajongóit a napokban, a színész ugyanis munkát vállalt egy massachusettsi Dunkin' Donutsban, ahol forró kávét és fánkot szolgált fel.

Ráadásul Jennifer Lopezt is sikerült néhány szemfüles jelenlévőnek kiszúrni, aki szintén vevőként “tévedt be” az üzletbe, és persze ha már ott volt, akkor férjét is meglátogatta.

“Hihetetlenül vicces és gyors észjárású volt” mondta a helyi Lisa Mackay az NBC10 Boston-nak, miután a színész kiszolgálta őt. Mackay elmondta az NBC leányvállalatának, hogy aláírt egy beleegyező nyilatkozatot, hogy egy videós stáb lefilmezhesse, mivel kiderült, hogy Affleck egy reklámfilmet forgat, amelyet feltehetően a Super Bowl-on fognak leadni.

“Soha senki nem látta még Ben Afflecket ilyen őszintén mosolyogni Hollywoodban. A férfinak fel kellene hagynia a munkájával, és elkezdenie műszakokat felvenni a Dunkin'-ban” - jegyezte meg a The Daily Beast riportere, Fletcher Peters.

Affleck később megállt egy helyi tűzoltóságon, hogy fánkot és kávét vigyen a személyzetnek, adott minderről hírt a város polgármestere, Breanna Lungo-Koehn a Facebookon.

Hogy csakugyan mit keresett Affleck felszolgálóként a kávézóban, az egyelőre csakugyan rejtély, mivel minderre egyelőre a színészt képviselő ügynökség sem volt hajlandó reagálni.