Mégsem készül el a Twin Peaks rebootja?A kép forrása: American Broadcasting Company (ABC)

Kitörő örömmel fogadták a rajongók David Lynch tavalyi bejelentését, mely szerint feltámadhat hamvaiból a 90-es évek kultikus sorozata, a Twin Peaks. Most azonban úgy tűnik, nagy bajban van a projekt.

Az új Twin Peaks sorozat 2016-ban debütált volna a Showtime csatornáján, azonban könnyen lehet, hogy semmi nem lesz a szériából. Lynch szavai hidegvízként érték a rajongókat.

"Nem vagyok meggyőződve róla, hogy lesz belőle valami" - mondta a rendező a Between Two Worlds kiállítás brisbane-i megnyitóján, amikor az egyik újságíró a rebootról kérdezte. Lynch sejtelmesen hozzátette, hogy bizonyos bonyodalmak merültek fel a projekt kapcsán.

 Egy nevét nem vállaló forrás a Welcome to Twin Peaks-nek elmondta, hogy bár a sorozat forgatókönyve készen van, a szerződéssel kapcsolatos tárgyalások nem úgy haladnak, mint az elképzelték. Tavaly derült ki, hogy a rebootban az eredeti széria több színésze, köztük Kyle MacLachlan is visszatér, jelen állás szerint úgy tűnik, talán éppen ők fúrhatják meg a sorozatot.

A dolognak ellentmondani látszanak Lych az ABC News The Mix című műsorában tett állításai, ugyanis a rendező meglehetősen optimistán nyilatkozott a sorozatról. Bár azt ő is elmondta, hogy a szerződés még nincs kész, de nagyon szerette az eredeti szériát és a karaktereket, és nagyon különlegesnek tartaná, hogy visszatérhetne a Twin Peaks világába.