Megvan a She-Hulk sorozat rendezője!

A Disney nem csak a Star Wars franchise-t, de a Marvel moziverzumot is igyekszik, ha csak részben is, de a TV-k és a sorozatok világa felé navigálni. Ennek egyik új hozománya lehet majd a rajongók által régóta várt Amazon: Ügyvéd sorozat, amely a hírek szerint megtalálta rendezőjét.

A Disney és a Marvel Studios régóta tervezi tető alá hozni a sorozatot, ám eddig többnyire csak pletykákat lehetett hallani a projektről. A legújabb hírek viszont arról számolnak be, hogy a fejeseknek sikerült megállapodniuk Kat Coiro (vagyis Katherine Cunningham-Eves) rendezővel, aki elvállalta a pilot és még néhány epizód rendezését.

Coiro eddig olyan sorozatokkal tette le a névjegyét, mint a Halott vagy, a Brooklyn 99: Nem százas körzet, a Shameless - Szégyentelenek vagy a Modern család, amelyekben mind közreműködött egy-két epizód rendezése erejéig.

A jelek szerint tehát a rendezőjét már megtalálta a Amazon: Ügyvéd, ahogy a showrunnerét is Jessica Gao személyében. Ugyanakkor sem a forgatókönyvíró nem ismert egyelőre, sem pedig a fontosabb szerepekre nem találtak még színészt.

A Amazon: Ügyvéd története Bruce Banner unokahúgáról, az ügyvéd Jennifer Waltersről szól, akinek egy életmentő beavatkozás során épp Banner ad vért. Csakhogy ezzel átadja neki a benne szunnyadó Hulk génjeit is, aki a nőnek is szupererőt kölcsönöz. A legnagyobb különbség az kettejük közt, hogy Jennifer az átalakulás után is képes megtartani az intelligenciáját.