Julius Onah az Amerika Kapitány: Szép új világ. részének rendezője, erősítette meg a Deadline.

Bár a film cselekményét egyelőre titokban tartják, és a forgatás kezdési időpontját sem hozták még nyilvánosságra, azt már tudjuk, hogy Anthony Mackie (galériánkban) lesz a főszereplő, aki a Disney+ A Sólyom és a Tél Katonája című sorozatában vette át Amerika kapitány szerepét. A széria alkotója, Malcolm Spellman írta a készülő szuperhősfilm forgatókönyvét Dalan Mussonnal, aki szintén közreműködött a sorozatban.

Onah egy nigériai-amerikai filmrendező, aki leginkább a The Cloverfield Paradox és a 2019-es Luce című dráma rendezőjeként ismert, amely a 2019-es Sundance Filmfesztiválon debütált, és három Independent Spirit-díjra jelölték, köztük a legjobb rendezésért járó díjra.

Chris Evanst utoljára a Bosszúállók: Végjátékban láthattuk Amerika Kapitány szerpében, és bár pletykák szintjén felmerült az esetleges visszatérése, erre nem sok esély mutatkozik, hacsak nem egy cameo formájában, amire a multiverzum megnyitása után minden lehetőség adott.

akció | dráma | kaland | sci-fi

Hat hónappal azután, hogy a Föld lakosságának fele visszatért a halálból, Sam Wilson az amerikai légierőnek dolgozik, és egy terrorista csoportot próbál megfékezni, akik... több»