2020.12.12   olvasottság: 1917x   szerző: csd   hozzászólások: 0

A Disney és a Lucasfilm hivatalosan is bejelentette a következő Star Wars filmet, amely nem csupán hivatalos címet kapott, de arra is fény derült, ki rendezi majd a produkciót. Mondjuk a részleteket!

Bár a következő projektre egészen 2023-ig kell majd várniuk a rajongóknak, Kathleen Kennedy, a Lucasfilm elnöke hivatalosan is bejelentette, hogy a következő Star Wars filmet nem más, mint Wonder Woman filmek rendezője, Patty Jenkins készíti, amely nem más, mint a Star Wars: Rogue Squadron lesz majd.

“Ennél már nem is lehetnék izgatottabb. Patty Jenkins, a Wonder Woman rendezője hozza az elképzeléseit a Rogue Squadronhoz. Ez a történet a vadászpilóták új generációját mutatja be, ahogy szárnyra kapnak, az életüket kockáztatják egy küldetés során. A legendás Rogue Squadron hosszú ideje a Star Wars rajongók nagy kedvence, minket pedig a galaxis jövőjébe repít majd” - nyilatkozta Kennedy.

A hírt maga a rendező is megerősítette egy igencsak hangulatos videóban, a tervek szerint a Rogue Squadron 2023. december 25-én debütál majd.