Bár az előzetes jelentések alapján a A mandalori második évadának első epizódja alig egy hónap múlva kellett volna landolnia Disney+ szolgáltatón, úgy tűnik, hogy a rajongóknak egy picit tovább kell várniuk a premierre.

Néhány hónapja jó hírnek számított, hogy a sorozat munkálatait sikerült lezárni még a koronavírus-járvány következtében történt forgatások leállása előtt, az utómunkálatokról nem igazán lehetett hallani az elmúlt hetekben, ettől függetlenül jó esély volt rá, hogy a Mandalori folytatása már a nyáron megjelenhet.

Az ATX TV fesztivál keretében pedig maga a sorozat showrunnere, Jon Favreau beszélt arról, hogy mindössze októberig kell várni a debütálásra: “Szerencsések vagyunk, hogy időben lezárhattuk a gyártást. Az utómunkálatokat pedig szinte otthonról is elvégezhettük, így októberben érkezik a Mandalori” - nyilatkozta Favreau.

Noha a második évad szinopszisa egyelőre nem ismer, annyi bizonyos, hogy a cselekmény sokkal inkább a már most hatalmas rajongótábornak örvendő Bébi Yoda eredetére fókuszál majd.