81 John Wick  (2014)

Kétségtelen, hogy a John Wick az egyik legnépszerűbb franchise, amelyben ráadásul egy darab szuperhős sem szerepel.

Az első három film hatalmas sikernek örvendett mindeddig, a rajongók pedig főként a címadó főhős történetét ismerhették meg, mindazonáltal már jó ideje tudható, hogy sorozatváltozat is készül a filmekből.

Bár az egyelőre kérdéses, hogy Keanu Reeves is szerepet kapna majd a szériában, annyi már most tudható, a sorozat cselekmény főként a Continental hotelre fókuszálna majd, így arra is lehetőség nyílik majd a nézők számára, hogy mélyebb bepillantást nyerhessenek ebbe a világba.

Mostanáig viszont nem igazán lehetett tudni, mikor is érkezne a széria tévék képernyőire, a Starz elnöke, Jeffrey Hirsch azonban elejtett néhány információt mindezzel kapcsolatban, úgy tűnik tehát, hogy a sorozat forgatása előtt már csupán maga a John Wick 4 gyártása gördít akadályt.

„A közelmúltban volt egy tárgyalás erről. Meg vagyunk elégedve az írókkal, és megpróbálunk megfelelő helyet szorítani a forgatásoknak majd, hogy ne zavarjuk a film munkálatait. Egész biztosan, hogy a negyedik rész után megjelenik a sorozat is” – nyilatkozta Hirsch.

Ha minden a tervek szerint halad, a John Wick: 4. felvonás már 2021. május 21-én a mozikba kerülhet, így szinte biztosra vehető, hogy a széria akár már szintén 2021-ben megérkezhet, becslések szerint ősszel.