Felpörögni látszanak az élőszereplős Kenobi sorozat munkálatai. A Disney egyik legjobban várt produkciójáról egyre gyakrabban hallani az utóbbi időszakban, most pedig feltehetően az is kiderült, miről szól majd a minisorozat.

A legfrissebb értesülések szerint ugyanis a készülő széria fő cselekménye A Sith-ek bosszúja és az Egy új remény történései között zajlik majd, ugyanakkor egy másik idősíkon a Klónháború is újra megelevenedik. Ez persze máris felveti annak lehetőségét, hogy akár Hayden Christensen is visszatérhet Ewan McGregor oldalán Anakin Skywalkerként.

Fontos leszögezni azonban, hogy a hírt egyelőre a Lucasfilm sem erősítette meg, bár a stúdió elnök Kathleen Kennedy egy korábbi interjúban elmondta, hogy a Kenobi csupán egy évados terjedelmű lesz, így maga a történet is meglehetősen tömörnek ígérkezik.

A címszerepet játszó Ewan McGregor egyébként több alkalommal is megjegyezte, hogy elképesztően izgatott amiatt, hogy újra visszatérhet egyik legikonikusabb szerepében, nála pedig már csak a rajongók várják jobban, hogy a sorozat debütáljon a Disney+ műsorkínálatában.