Mi a helyzet a Kill Bill 3-mal? Ezt mondja Uma Thurman

Quentin Tarantino továbbra is “tartozik” még egy utolsó filmmel a rajongóknak, az elmúlt hónapokban pedig számos találgatás merült fel azzal kapcsolatban, mi is lesz a rendező tizedik filmje.

Volt már szó arról, hogy Tarantino új Star Trek filmet készít, illetve egy Zorro - Django crossover is felmerült, a legnagyobb népszerűségnek azonban a Kill Bill 3 gondolata örvend jelenleg is. Az eddigi elképzelések alapján a harmadik Kill Bill Vernita Green lányának, Vivica A. Fox bosszúhadjáratára fókuszált volna.

A korábbi Kill Bill filmek főszerepét alakító Uma Thurman egy friss interjúban pedig el is árulta, milyenek is a kilátások arra vonatkozóan, hogy egyáltalán elkészüljön a produkció.

“Nem igazán tudok róla semmit sem mondani. Úgy értem, az évek során már sokszor szóba került. Valóban volt egy gondolat, hogy megcsináljuk, de már nagyon régen volt. Én magam nem látom, hogy ez egyáltalán felbukkanna a láthatáron. Utálok csalódást okozni az embereknek” - jegyezte meg Thurman.

Maga Quentin Tarantino sem fogja vissza magát az ötleteivel kapcsolatban valahányszor az utolsó filmjéről kérdezik, és bár konkrétumot egyelőre nem árult el, annyit elárult, hogy a tizedik filmje sokkal visszafogottabb lesz a korábbiaknál.

akció | krimi | thriller

A Menyasszony már megölte két korábbi társát, O-Ren Ishit és Vernita Greent. Már csak ketten állnak közte és Bill között, Bill öccse, Budd és Elle Driver. A leszámolás... több»