Mi volt annyira különleges Carrie Fisher fürdőszobájában?

Azt tudjuk, hogy színésznőnek nagyszerű volt Carrie Fisher, de az sem titok, hogy a hétköznapi életben is remek ember volt. Erről emlékezett meg az énekes James Blunt is, aki egy érdekes sztorit mesélt el egy interjú során.

James Blunt épp leszerelt a seregtől és már élő szerződése volt egy album felvételére Los Angelesben, amikor egy baráti összejövetelen megismerkedett Carrie Fisherrel. A színésznő megkérdezte, hogy mik a tervei, ő pedig felvázolta, hogy Los Angelesbe kell költöznie egy időre, hogy az albumon dolgozhasson. Ekkor Carrie Fisher felvetette, hogy miért nem költözik oda hozzá?

James Blunt örömmel elfogadta az ajánlatot és hosszabb időre a színésznő otthonába költözött, ahol dolgozni is kezdett az első albumán, a Back to Bedlamon. Az interjú során azt is elárulta, hogy az egyik legnagyobb slágerét, a Goodby My Lovert egészen konkrétan Carrie Fisher fürdőszobájában írta meg.

Amikor a színésznő 2016-ban elhunyt, James Blunt is megszenvedte az elvesztését. A Goodby My Lover és az azt tartalmazó Back to Bedlam album egyébként nagyot ment a Billboard listáján. A dal a százas lista 66. helyéig jutott fel és összesen négy hétig volt a listán. Az album pedig egészen a dobogó második fokáig jutott, de összességében hetvennyolc hétig volt rajta a kétszázas listán.