Csütörtöktől a mozikban Matt Reeves rendező Batman-filmje, melynek főszerepét ezúttal Robert Pattinson alakítja. Hol és mikortól streamleheted, ha kihagyod a mozit? Erre is válaszolunk.

Mivel a The Batman a Warner Bros. Pictures forgalmazásában készül,  várhatóan gyorsan eljut az HBO Maxra. Persze, mondhatod, hogy azzal semmire nem mész, mert az HBO Max nincs Magyarországon, de a platform márius 8-tól már idehaza is elérhetővé válik.

MIKOR JÖN A BATMAN?

A The Batman kizárólag a mozikban debütál (ellenétben a Warner elmúlt években alkalmazott gyakorlatával). A hazai premier március 3-án, vagyis ezen a héten csütörtökön lesz esedékes. 

FENT LESZ A FILM AZ HBO MAX MŰSORÁN?

Igen, a Batmant az HBO Max-en streamelheted, de csak 45 nappal a mozibemutató után, és bár a pontos dátumot még nem hozták nyilvánosságra, hiszen érthető okokból most a mozis premierre fókuszál a Warner, de a streaming premierre aligha kell tovább várni április közepénél.

79 Batman  (2022)

akció | dráma | krimi | misztikus

Bruce Wayne, "Gotham hercege", a Wayne vállalat örökösének vagyona több milliárdra becsülhető. Az árva fiú történetét mindannyian ismerjük. Bruce képtelen túllépni szülei... több»