Hatalmasat szólt az elmúlt hetekben a Netflix legújabb sorozata, A Bridgerton család, így már csak az volt a kérdés, mikor jelenti be a streaming szolgáltató a folytatást. Eláruljuk: mostanáig!

A második évad munkálatai ráadásul már tavasszal megkezdődnek nem kisebb nevekkel a fedélzeten, mint Phoebe Dynevor, Rege-Jean Page, Jonathan Bailey és Julie Andrews. Hogy bármilyen halasztás lenne kilátásban a forgatást illetően, azt egyelőre nem közölte a Netflix.

Ahogy Lady Whistledown írja levelében a hivatalos közleményben: “Remélem, mindenki felkészült egy kis ünneplésre, így van félretéve egy kis Ratafia, mivel biztos forrásra támaszkodva közölhetem, jön a második évad.”

A második évadhoz ráadásul egy rövid beharangozó is érkezett, amelyet lentebb meg is tekinthethettek. De még nincs vége a történetnek.

Van ugyanis egy újdonságunk is a számotokra. Ha valamelyik filmhez vagy sorozathoz kedvet kaptok, nyissátok meg a Mafabos adatlapját és kattintsatok a "Jelenleg az Netflixen" magenta színű gombra, és amennyiben van előfizetésetek a szolgáltatónál, rögtön el is indíthatjátok a lejátszást.