Rob Reiner rendező izgalmas részletet árult el minden idők egyik legnagyobb kultfilmjének folytatásával kapcsolatban.

Valószínűleg alig akad olyan zenerajongó, aki ne ismerné A turnét, Reiner pedig most azt is elárulta, hogy már készül a folytatás. “Csinálunk egy folytatást” - jegyezte meg tömören a rendező az RHLSTP with Richard Herring című podcast legutóbbi adásában.

Reiner azt is elárulta, hogy Paul McCartney, Elton John és Garth Brooks mellett még jó néhány meglepetéssel készülnek A turné II-ben, illetve azt is megjegyezte, hogy a tényleges munkálatok már februárban megkezdődnek.

“A terv az, hogy az eredeti film 40. évfordulóján elkészítjük a folytatást, és elmondhatom, hogy alig telik el úgy nap, hogy valaki ne mondaná, miért nem csinálsz még egyet. Hosszú éveken keresztül erre mindig csak azt mondtuk, hogy ‘nem’, mindezt addig, amíg elő nem álltunk a megfelelő ötlettel” - nyilatkozta korábban Reiner a Deadline magazinnak.

“Tiszteletben akarod tartani az elsőt, és egy kicsit tovább akarod vinni a történetet” - tette hozzá a rendező.

A turné folytatásában a tervek szerint Christopher Guest, Michael McKean és Harry Shearer is visszatérnek Spinal Tap nevű fiktív zenekar tagjaiként.

96 A turné  (1984)

szatíra | vígjáték | zenés

1982-ben a legendás brit heavy metal banda, a Spinal Tap megpróbálkozik a nagy visszatéréssel. Népszerűsítésük érdekében egy amerikai turnéra készülnek, amire velük tart az... több»