Úgy tűnik, a Marvel ezúttal sem hibázott, a rajongók, akik már láttak a Pókember – Idegenbent nem győzik méltatni a közösségi oldalakon a szuperhősfilmet.

"A legképregényhűbb adaptáció" - röviden így tudnánk összegezni a Twitterre befutott több tucat véleményt a Pókember – Idegenbenről (Jon Watts), ami lássuk be, igen kecsegtetően hangzik.

Az Idegenben az első olyan Marvel film, mely már a Busszúállók: Végjáték után játszódik, és mely az eddigi információk alapján és Mysterio feltűnésével nagy lépést tesz a multiverzum irányába.

A Végjáték eseményei után Peter Parker semmi másra nem vágyik, csak egy nyugodt európai osztálykirándulásra, azonban Nick Fury feltűnése mindent megváltoztat. A mentor nélkül maradt Pókember pedig ezúttal a Bosszúállókra sem számíthat, így egyedül kell a kezébe vennie az irányítást, és felnőni az előtte álló embert próbáló feladathoz.

De lássuk a Twitterezők véleményeit:

"Leesett az állam. Majd újra. A Pókember: Idegenben egy teljes paradigmaváltás az MCU-ban."

"Az Idegenben messze a kedvenc Pókember-filmem. Vigyázat, legalább kétszer meg akarod majd nézni" - írja Heather Catlin.

"Egy film, ami remekül kezdődik, és minden egyes perccel csak nagyszerűbb lesz. Mindez pedig az Marvel szólófilmek egyik legjobb csúcspontjáig vezet. Tom Holland minden idők legjobb Pókember. Ezt a filmet LÁTNOD KELL!" - áradozott a látottakról Jake Hamilton.

"A Pókember: Idegenben hibátlan hazafutás. Eszméletlenül szórakoztató. Önmagában is óriási, ami pedig az MCU-ban betöltött szerepét illeti, a legmeglepőbb módokon vetíti elő a jövőt. Tom Holland és Jake Gyllenhaal együtt egy ütős, zseniális páros. Alig várom, hogy újra megnézhessem. Aztán még egyszer" - fogalmazott Brandon Davis.

"1995 óta az összes Pókember képregény elolvastam, így mindig nagy megkönnyebbülést jelentett egy jó film. Nem tudom eldönteni, hogy az Idegenben vagy az Irány a Pókverzum a jobb film, de az biztos, hogy ez a legjobb élőszereplős Pókember-mozi!" - összegezte Sean Keane.

Ennyiből valószínűleg teljesen egyértelmű, hogy a Marvel valamire nagyon ráérzett a filmmel kapcsolatban, erről pedig hamarosan mi magunk is meggyőződhetünk, ugyanis a Pókember – Idegenben mához épp két hétre, július 4-én debütál a magyarországi mozikban.