Minden idők legnagyobb mozis bukásáról még nem is hallottál (Elképesztő filmrekordok 10/4)

Nagy mozis bukásokkal Dunát lehetne rekeszteni, de az igazi rekorder által produkált számokon még a sokat látott filmrajongó is meg fog lepődni.

Minden idők legnagyobb amerikai mozifilmes bukásáról garantáljuk, hogy még nem is hallottál. Utazzunk vissza az időben 2004-ig, amikor megjelent John Penney rendezésében az Út a világ végére című, 1,2 millió dolláros költségvetésű film, olyan sztárokkal főszerepekben, mint  Katherine Heigl és Tom Sizemore. Nos, szerintetek mennyit keresett a thriller? Százezeret? Százötvenet? Félmilliót?

Nos, az igazság ennél sokkal-sokkal kiábrándítóbb. A produkció ugyanis a premierjét követő hat nap alatt mindössze 30 (!) dollárt tudott produkálni, és hivatalosan hat néző váltott rá jegyet. Ezt a rekordot valószínűleg minden stábtag örömmel letagadná.

A film 2012-ben kapott egy erős kihívót a Storage 24 című horrorral, de még ez a film is képes volt egészen 72 dollárig jutni. Az Út a világ végére rekordja minden bizonnyal jó ideig nem lesz még veszélyben. Ha pedig szeretnéd megnézni a film előzetesét, idelent megteheted. 

dráma | krimi | thriller

A családos Grant csak egy kis lazulásra vágyott Las Vegasban, ahol megismerte Marissat. Rövidesen azonban irtó nagy bajba keveredik, miután Marissa féltékeny és erőszakos expasija... több»