A Sundance Filmfesztiválon mutatkozott be az ausztrál Daina Reid új játékfilmje, a Run Rabbit Run. A rendezőnő korábban elsősorban sorozatokon dolgozott, most viszont egy horrorfilmben próbálja ki magát. Ez kapott most új előzetest.

A Run Rabbit Run története egy termékenységi doktornőről, Sarah-ról szól, aki épp kislánya, Mia hetedik születésnapjára készül. A kislány azonban furcsán kezd viselkedni, egyre másra a halál utáni életről és a halálból való visszatérésről kérdezősködik. Kiderül, hogy Sarah-nak volt egy nővére, aki imádta az állatokat, különösen a nyulakat. Hét éves volt, amikor nyomtalanul eltűnt. Most viszont Mia kezd úgy viselkedni, mintha ő lenne Sarah…

A film fontosabb szerepeiben Sarah Snook, Lily LaTorre, Damon Herriman és Greta Scacchi láthatók. A Run Rabbit Run egyelőre nem kápráztatta el a kritikusokat, akik a Rotten Tomatoes oldalán mindössze 38 százalékot adtak neki. Többen kritizálták a filmet a klisés megoldások miatt, de volt, aki úgy vélte, hogy ez csak egy előzménysztori lehet, nem egy teljesen kidolgozott történet.

Ezzel együtt a Run Rabbit Run a Netflixen könnyen megtalálhatja a maga célközönségét, hiszen a legnagyobb streaming szolgáltatónál gyakran előfordul, hogy egyébként többnyire negatív kritikákat kapó filmeket is felkapnak és sikeresek lehetnek. Hogy most is így lesz-e, az majd júniusban kiderül, ekkor debütálhat a Netflix kínálatában.