Mindent visz a Star Wars VII előzetese

J.J. Abrams betartotta az ígértét, melyet a Star Wars Celebration keretein belül tett a rajongóknak. Itt a Star Wars VII első teljes előzetese.

A Star Wars franchise legjobb pillanatait idézi a J.J. Abrams rendezésében készülő Star Wars - Az ébredő Erő előzetese. Van benne Han Solo, Csubakka, Milleniuk Falcon, X szárnyú, fénykard, Darth Vader maszk, rohamosztagosok, R2D2, TIE Fighterek és ki más is lehetne a narrátor, mint maga Luke Skywalker!

Az új trailer azonnal felrobbantotta az internetet, minden bizonnyal új rekord van születőben. Tavaly decemberben az első ízelítő előzetest több mint 40 millióan látták három nap leforgása alatt, a most közzétett videoanyag már most húsz milliónál jár.

A december 16-án debütáló Star Wars VII-ben az eredeti trilógia szereplői közül egyebek mellett visszatér Harrison Ford, Mark Hamill és Carrie Fisher is, míg az újoncok között olyan színészeket köszönthetünk, mint Oscar Isaac,  Adam Driver, Gwendoline Christie, Andy Serkis, Domhnall Gleeson vagy Lupita Nyong’o.