Mindig is tudni akartak Vasember telefonszámát? Akkor van egy jó hírünk!

Van egy jó hírünk, ha mindig is gondolkodtál azon, hogy szeretnéd felvenni a kapcsolatot Tony Starkkal, azaz Vasemberrel. Megjelent ugyanis a Thor képregény hetedik száma, amelyben egy igencsak kreatív megoldással éltek a szerzők.

Annyit már most szeretnénk leszögezni, hogy ez nem az a bizonyos 555-ös telefonszám, amellyel már korábban sokan próbálkoztak, ez az elérhetőség ugyanis valóban kicsöng, és a vonal túlsó végén csakugyan Tony Stark üzenetrögzítője fogad minket.

“Helló, itt Tony Stark, bár egy nagydarab szőke bunkónak hála már nem használom ezt a számot, viszont remek próbálkozás” - így fogad minket a felmondott szöveg amely a továbbiakban a TonyStarkIronMan.com elérhetőség felkeresésére buzdít minket, és persze arra is, hogy vigyázzunk magunkra, mivel így is épp eléggé elfoglalt.

Bár Tony Stark ezúttal nem Robert Downey Jr. hangján szólal meg, ettől függetlenül el kell ismerni, hogy a Thor képregény szerzői Donny Cates és Aaron Kuder igazán szívmelengető meglepetést okoztak, akik nem csupán egyszerű tréfának szánták mindezt. Elmondásuk szerint mindenképpen szerették volna, ha a legújabb kiadvány egy kicsit interaktívabb. A telefonos elérhetőség egyébként A mennydörgés istene legendás fegyverén, a Mjolniron olvasható olvasható ki.