Minősíthetetlenül viselkedett Bill Murray, Lucy Liu kitálalt

Lucy Liu a Los Angeles Times 'Asian Enough' podcastjának vendége volt, ahol egyebek mellett végre megnyílt egy korábbi, a Charlie angyalaival kapcsolatos botránnyal kapcsolatban, melyben ő és Bill Murray is érintett volt.

Sok pletykát hallhattunk az utóbbi évek során arról, hogy mi is történt a Charlie angyalai forgatásán Bill Murray és Lucy Liu között, de a színésznő most végre tiszta vizet öntött a pohárba.

"Az egyik jelenet forgatása közben Bill durván sértegetni kezdett, nem akarok belemenni a részletekbe, de csak mondta és mondta" - emlékezett vissza. "Úgy tűnt, hogy egyenesen rám néz. Nem akartam elhinni, hogy ez nekem szól, hiszen mégis mifél fontos dolgokról tehettem én akkoriban? Szó szerint a vállam mögé néztem, hátha valaki máshoz beszél. Azt mondtam: Elnézést, hozzám beszélsz?" - folytatta, majd hozzátette, hogy szerinte Murray szóhasználata megbocsáthatatlan és elfogadhatatlan volt, de nem hagyta annyiban a dolgot.

"Igen, kiálltam magamért, és nem bántam meg. Mindegy, hogy mennyire alacsonyan vagy a ranglétrán vagy hogy honnan jöttél, nem lehet valakivel ennyire leereszkedően bánni." 

A színésznő nem részletezte, hogy pontosan milyen jelzőkkel is illette őt a kollégája, de azt elmondta, hogy két évtized távlatából már nem haragszik Murray-re. "Azóta egyszer találkoztunk a SNL forgatásán, odajött hozzám, és nagyon kedves volt" - zárta le az ügyet.

akció | kaland | krimi | szatíra | thriller | vígjáték

Charlie, a titokzatos férfi és gyönyörű angyalai – Natalie (#273090#), Dylan (#273025#) és Alex (#273003#) – a legveszélyesebb küldetést is végre tudják hajtani.... több»