Mit keresett Sean Penn és Jack Nicholson egy Putyinhoz száguldó konvojban?

Sean Penn és Jack Nicholson 2001-ben Oroszországba utazott, hogy részt vegyenek Az ígéret megszállottja című film premierjén a Moszkvai Filmfesztiválon, ahol meghívást kaptak Vlagyimir Putyinhoz. 

Penn nemrégiben megosztotta élményeit a The Independentnek, és elárulta, hogy szorongott az orosz elnökkel való találkozásuk során. Penn elmondta, hogy egy konvojban haladtak, amely vakmerően gyorsan száguldott, nem törődve azon falusiak biztonságával, akik mellett elhaladtak. A járműveikben ülő biztonsági személyzet még gumibotokat is használt a pónilovakkal hajtott szekerekkel közlekedő gazdák elriasztására. Az egész élmény "hideg, csúnya érzéssel" töltötte el Pennt. 

A Superpower című dokumentumfilmjének nemrégiben tartott sajtótájékoztatóján Penn "hátborzongató kis zsarnokként" bírálta Putyint, és aggodalmát fejezte ki az Ukrajna és Oroszország között zajló konfliktus miatt. 

dráma | krimi | misztikus | thriller

Nyugdíjba vonulásának napján a nevadai gyilkossági nyomozó, Jerry Black (Jack Nicholson) még utoljára elücsörög az irodájában, mielőtt jó képet vágna a tiszteletére... több»