Mit nézzek? 4 új sorozat, amit megéri bedarálni ezen a héten

Új sorozatokat keresel? Segítünk! Bár odakint lassan tényleg tavaszba fordul az időjárás és egyre csábítóbb hosszú sétákat tenni a rügyező fák közt, azért továbbra is jó program bevackolni magad valamelyik streaming szolgáltató elé és ledarálni egy-két sorozatot. Ehhez most mutatunk is négy újdonságot: kettőt a Netflix, és kettőt az AppleTV+ kínálatából!

#4

zenés

Apple TV+

Reese Witherspoon és Kacey Musgraves csatlakoznak Jimmie Allenhez, Mickey Guytonhoz és Orville Peckhez, hogy megtalálják a country zene következő nagy sztárjelöltjét ebben a zenés... több»

Az AppleTV+ is belekóstol a realityk és tehetségkutatók világába. Ebben a show-ban a jövő nagy country-énekesét keresik. Jimmy Allen és Mickey Guyton járják a világot és rejtett tehetségek után kutatnak, akik megkaphatják a lehetőséget, hogy az egész életük megváltozzon. Premier március 24-én.
#3

68 Éjjeli ügynök  (2023)

(20)

akció | dráma | politikai | thriller

Netflix

Egy alacsony beosztású FBI-ügynök, Peter Sutherland a Fehér Ház alagsorában dolgozik, és egy olyan telefont kezel, amely soha nem csörög; egészen addig az éjszakáig, amikor... több»

Valahol a Fehér Ház alagsorában van egy iroda és ott van egy vészhelyzeti telefon, ami soha nem csörög. Peter Sutherland FBI ügynök felügyeli ezt a telefont és rém unalmas megbizatása azon az éjszakán válik véresen komoly üggyé, amikor a telefon mégis megcsörren. Észre sem veszi és máris egy az elnöki irodáig nyúló összeesküvés kellős közepénben találja magát. Március 23-tól a Netflixen.
#2

sportfilm

Apple TV+

Üdvözöljük a világhírű Monster Factory-ban, egy olyan iskolában, ahol a spandexbe öltözött fanatikusok kiszabadulnak a mindennapi élet korlátjai közül, hogy a profizmus... több»

Ki ne gondolt volna rá gyermekként, hogy ő is pankrátor lesz? Ez viszonylag keveseknek adatik meg, de Amerikában van egy Monster Factory nevű iskola, ahol bárki valóra válthatja e álmát. Vagy legalábbis megpróbálhatja és kiélheti magát. E sorozatban megismerhetjük a feltörekvő pankrátorokat, akik mind más okból vágtak bele a kalandba. Már nézheted az AppleTV+-on.
#1

dokumentum | krimi

Netflix

A sorozat bemutatja, mi történt 1993-ban a texasi Wacóban, amikor David Koresh szektavezér az 51 napig tartó ostrom során szembeszállt a szövetségi kormánnyal. több»

Rendező: Tiller Russell
A '90-es években egy texasi szektát megrohamozott az FBI és az ATF kommandója. Egy napig éles tűzharc alakult ki, majd közel két hónapig egyfajta állóháború. Végül a szekta épülete kigyulladt és 76 ember égett halálra. De kik voltak a dávidisták, ki volt a vezetőjük, David Koresh és mi vezetett a rengeteg emberéletet követelő végkifejlethez? Ezt boncolgatja a Netflix március 22-én debütáló doku-sorozata.