A My Dead Friend Zoe (Halott barátom, Zoe) egy sötét vígjáték, amelyet Kyle Hausmann-Stokes rendez, akinek ez lesz a debütáló nagyjátékfilmje.

A filmben olyan sztárok szerepelnek majd, mint Morgan Freeman, Gloria Reuben és Utkarsh Ambudkar. A cselekmény egy veterán nő történetét meséli el, akit Sonequa Martin-Green alakít, és aki annak ellenére is ápolja a barátságát, hogy a szóban forgó barát már elhunyt.

A főhősnőt nagyapja tóparti házába hívják, ahol az Ed Harris által alakított vietnami háborús veterán vonakodva a segítségét kéri. 

A film forgatókönyvét Hausmann-Stokes és A.J. Bermudez írta. A produkció a Merit x Zoe című rövidfilm alapján készül, amelyet szintén Hausmann-Stokes rendezett, és a rendező életének valós eseményeiből merít ihletet, többek között abból, hogy az iraki küldetés során az ejtőernyősöknél szolgált. 

Hausmann-Stokes háláját fejezte ki a lehetőségért, hogy veteránokról és tapasztalataikról mesélhet, és megemlítette, hogy Morgan Freeman részvétele a projektben különösen sokatmondó, mivel Freeman maga is szolgált az amerikai légierőnél.

A film egyelőre nem kapott premierdátumot.