Adam Sandler a közelmúltban csípőműtéten esett át, a színész szemmel láthatóan viszont már sokkal jobban van, hiszen néhány szemfüles rajongó az utcán látta őt járóbottal sétálni.

Sandler rózsaszín pólóban látták az utcán Brentwoodban egy vásárlás után, és bár a szakállal nem volt egyszerű őt felismerni, még így is sikerült őt észrevenni.

A TMZ magazin nemrégieben számolt be arról, hogy Sandler a szeptember ötödikére eső Munka napja ünnepi hétvége környékén csípőműtéten esett át. A műtét sikeres volt, így az értesülések szerint Sandler jelenleg két forgatás között várja, hogy újra dolgozhasson.

 

 

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bryan Crayonston (@bryancrayonston) által megosztott bejegyzés

Sandler nemrég fejezte be a You Are So Not Invited to My Bat Mitzvah című film forgatását, és most készül a film promójára, amely a tervek szerint október huszadikán veszi kezdetét.

A színész legutóbbi alakítása a Netflix műsorkínálatában megjelent a Mindent egy lapra című filmben látható, amelyet a nézők és a kritikusok is hatalmas elismeréssel fogadtak, illetve már gőzerővel zajlanak a Gyagyás gyilkosság 2 utómunkálatai.

dráma | sportfilm | vígjáték

Egy kiégett kosárlabdázó felfedez egy tehetséges streetball-játékost Spanyolország utcáin, és meglátja az esélyt, hogy rajta keresztül ismét feljusson a csúcsra.