Nagy bajban lehet Jonathan Majors, több állítólagos áldozat is előkerülhetett

További vallomások láttak napvilágot azzal kapcsolatban, hogy Jonathan Majors bántalmazta őket. Mindez azután történt, hogy a színész márciusban családon belüli erőszak vádjával letartóztatták.

A Variety magazin számolt be arról, hogy több nő is együtt kíván működni a manhattani kerületi ügyészséggel, mielőtt a színész tárgyalása megkezdődik május nyolcadikán. “Jonathan Majors ártatlan, és nem bántalmazott senkit. Megcáfolhatatlan bizonyítékokat szolgáltattunk a kerületi ügyésznek, hogy a vádak hamisak. Bízunk benne, hogy teljes mértékben felmentik” - nyilatkozta a színész ügyvédje, Priya Chaudhry.

Mindez alig egy nappal azután történt, hogy Majorst ejtette az őt képviselő Entertainment 360 ügynökség. Az üggyel kapcsolatban egyébként sem Entertainment 360, sem pedig Majors korábbi PR ügynöksége, a The Lede Company nem kívánt megszólalni.

A sztárt március 25-én tartóztatták le "fojtogatás, testi sértés és zaklatás" vádjával, amelyet egy 30 éves nő állított. “Az előzetes vizsgálat megállapította, hogy egy 33 éves férfi családi vitába keveredett egy 30 éves nővel. Az áldozat tájékoztatta a rendőrséget, hogy bántalmazták. A rendőrök a 33 éves férfit incidens nélkül őrizetbe vették” - olvasható a hatóságok által kiadott közleményben, ugyanakkor Majors jogi csapata épp az áldozattal váltott szöveges üzenetekkel kívánja majd bizonyítani ügyfele ártatlanságát.