2020.03.25   szerző: hp   hozzászólások: 0

Magyar szinkronnal is látható lesz a Netflix sikervárományos animációs filmje, A Willoughby testvérek kalandjai. Befutott az első trailer!

Megérkezett a Kris Pearn és Cory Evans (A Willoughby testvérek kalandjai) rendezésében készülő, hamarosan a Netflixen debütáló A Willoughby testvérek kalandjai magyar előzetese.

A történet szerint a négy Willoughby testvér úgy érzi, midenki jobban jár, ha egy időre megszabadulnak a szüleiktől, és megpróbálnak a saját lábukra állva boldogulni. Izgalmas utazásra küldik a kiégett felnőtteket, hogy végre megtapasztalhassák, amit régóta sejtettek: ők négyen is képesek tökéletes családot alkotni. Lenyűgöző kalandok várnak rájuk, melyek során számos társadalmi és erkölcsi dilemmával is szembesülnek. A Lois Lowry gyerekkönyve alapján készült animációs film április 22-től látható a Netflixen.

A A Willoughby testvérek kalandjai főbb szereplőinek hangját eredeti nyelven olyan színészek kölcsönzik, mint Terry CrewsMartin ShortRicky GervaisJane KrakowskiMaya RudolphCristina Rosato és Shannon Chan-Kent.

Hazai premierdátum: 2020.04.22.