Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
33
Szereplők
4
Vélemények
30
Képek
2
Videók
 
ovejuna   2020. 04. 21.

legújabb vélemény

Nem mondom, hogy csupán egyszeri nézésre alkalmas, de azt szeretném leszögezni, hogy ez nem az a fajta szuperprodukció, amelyet az utóbbi években láttunk kijöni sorra a Disney-től. Alapjában véve vicces és ötletes is, de szerintem hamar kimeríthető, és nem feltételenül szeretné az ember újra megnézni.

 
Phalanx   2020. 04. 18.

Nagyon vártam ezt az animációs filmet, és messze felülmúlta minden várakozásomat. Az a fajta családi film, amiben gyerekek és felnőttek is megtalálják a nekik megfelelő szórakozást és üzenetet. Kisebbek számára kicsit sötét és ijesztő lehet, de mindezt ellensúlyozza a bugyuta humora és a szerethető karakterek. A felnőttek meg eldönthetik, hogy szimplán hátradőlnek és élvezik a sztorit, vagy befogadnak valamit a mondanivalójából is.


 
Attila   2020. 04. 17.

Na, egy ilyen mesére már jó ideje szükségem volt. Nem tudom más hogy van vele, de nekem most hatalmas segítséget nyújtott ez az animáció. Nem csupán jó humora van, kellemes a hangulata, de így ki is tudott zökkenteni a hétköznapokból. Csakis ajánlani tudom!

 
M4T   2020. 04. 16.

Ez egész jó volt. Azt hiszem, minden korosztály számára érthető, jópofa a humora, egy kicsit tanító célzatú is, de ezt a vonalat szerencsére nem erőltették túl.

 

Jane Krakowski ötödik animációs filmje a Jégkorszak (2002), Nagyon vadon (2006), Nagyon vadon 2. (2008) és Henchmen (2018) után.

(Thibo84)
 

A második animációs film, amelyet Kris Pearn rendezett, és a zenéjét Mark Mothersbaugh komponálta a Derült égből fasírt 2: A második fogás (2013) után.

(Thibo84)
 

Terry Crews második animációs filmje a Derült égből fasírt 2: A második fogás (2013) után.

(Thibo84)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.