Játssz egy PlayStation-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
25
Szereplők
4
Vélemények
12
Képek
3
Videók
 
BoBamburg   2019. 12. 31.

legújabb vélemény

Szinte minden tekintetben tökéletes mese. Gyönyörű animáció, kedves és ötletes történet és nem utolsó sorban jó a humora is. Elsőre belopta magát a karácsonyi favoritjaim közé, méghozzá egész előkelő helyre.

 
Ms. Akárki   2019. 12. 02.

Nagyon édes mese. Kellemes volt megnézni családdal advent első vasárnapján. A netlixes filmek közül ez lett az egyik kedvencünk. Gyönyörű kivitelezés és remek tanulságos kis mese.


 
MKristijan   2019. 12. 26.

Egy szép és átgondolt történet a Mikulás létezéséről. Nálunk másabb alapokon nyugszik az ajándékozás Karácsonykor. Viszont ebben a műben összekötik, a Karácsony ünnepét a Mikulás érkezésével kapcsolják. (Ami amúgy annyira nem egy rossz ötlet, mint külön 6-án is ajándékozni). Több mint egy karácsonyi történet, úgyhogy ezt mindenkinek ajánlom megtekintésre, nemcsak karácsonykor. Egyedüli zavaró tényező, ami már sablonos volt, az a viszály megoldása, már 100. lehúzott bőr, de szerencsére ez csak mellékes.

 
alex   2019. 12. 25.

Bár a kisebb gyerekeket annyira nem érdekelte, a feltnőttekekt annál jobban. Szép mese, szép titkos történet a Klaus-ról, és jól megcsinálva. Csak itt valaki más hozza a karácsonyi ajándékokat, nem a Santa, de úgy is okés...

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.