Játssz egy Samsung Galaxy A41 okostelefonért! Login  
86%

Klaus - A karácsony titkos története (2019)

Klaus
Filmadatlap
 
25
Szereplők
6
Vélemények
12
Képek
3
Videók
 
Kanyi   2020. 10. 26.

legújabb vélemény

0

Nagyon szép mese, érzelmes és az egész család nézheti, főleg így, karácsony környékén.

 
Artemisia   2020. 06. 22.

4
Az örökség tovább él

"Az egész egy levéllel kezdődött". Ki gondolta volna, hogy a karácsonyi ünnepléshez kötődő egyik legrégebbi és legszebb hagyomány mindössze levelekkel kezdődött. Jesper egy többgenerációs postahálózat-tulajdonos dinasztia örököse. De a család öröks... teljes kritika»


 
BoBamburg   2019. 12. 31.

1

Szinte minden tekintetben tökéletes mese. Gyönyörű animáció, kedves és ötletes történet és nem utolsó sorban jó a humora is. Elsőre belopta magát a karácsonyi favoritjaim közé, méghozzá egész előkelő helyre.

 
Ms. Akárki   2019. 12. 02.

0

Nagyon édes mese. Kellemes volt megnézni családdal advent első vasárnapján. A netlixes filmek közül ez lett az egyik kedvencünk. Gyönyörű kivitelezés és remek tanulságos kis mese.

 
MKristijan   2019. 12. 26.

0

Egy szép és átgondolt történet a Mikulás létezéséről. Nálunk másabb alapokon nyugszik az ajándékozás Karácsonykor. Viszont ebben a műben összekötik, a Karácsony ünnepét a Mikulás érkezésével kapcsolják. (Ami amúgy annyira nem egy rossz ötlet, mint kü... több»

 
alex   2019. 12. 25.

0

Bár a kisebb gyerekeket annyira nem érdekelte, a feltnőttekekt annál jobban. Szép mese, szép titkos történet a Klaus-ról, és jól megcsinálva. Csak itt valaki más hozza a karácsonyi ajándékokat, nem a Santa, de úgy is okés...

Galéria (12)

Videók (3)

 

Smeerensburg romjai 1973 óta az Északnyugat-Svalbard Nemzeti Park része.

(Artemisia )
 

Smeerensburg a bálnavadászat hanyatlása miatt 1660 körül végleg elnéptelenedett.

(Artemisia )
 

Smeerensburg valós bálnavadász település volt a Spitzbergákhoz tartozó Amsterdam-szigeten. Virágkorát az 1600-as években élte.

(Artemisia )
 

A rajzfilm Oscar-jelölés kapott a legjobb animációs film kategóriában.

(Artemisia )
 

A rajzfilm 7 díjat nyert az Annie-díjátadó gálán, mely az egyik legrangosabb rajzfilmes gála.

(Artemisia )
 

Egyes mozik már a Netflix premier előtt 1 héttel, 2019. november 9-én műsorra tűzték.

(Artemisia )
 

A rajzfilmet Mary Lascher animátor emlékére ajánlották, aki 2019. június 2-án hunyt el rákban.

(Artemisia )
 

A rajzfilm hagyományos animációs technikával készült; ezzel Sergio Pablos azt szerette volna megmutatni, hogy hova fejlődhetett volna ez a stílus, ha a stúdiók nem állnak át a komputergenerált animációra.

(Artemisia )
 

Már 2015-ben elkezdték filmstúdióknak ajánlani a projektet, de sokan visszautasították. A Netflix 2017-ben jelentette be, hogy megvették a forgalmazás jogait.

(Artemisia )
 

Sergio Pablos több Disney rajzfilmben – pl. A Notre Dame-i toronyőr, Herkules, Tarzan – is közreműködött, az itt szerzett tapasztalatait használta fel a Klaus elkészítése során is.

(Artemisia )