A Netflix animációs filmje a Gru franchise alkotójától, Sergio Pablostól kötelező karácsonyi program, de az ünnepek után sem fog csalódást okozni.

A Netflix első animációs filmjeként 2019-ben megjelent Klaus - A karácsony titkos története nem csak an nézők, de a kritikusok elismerését is kivívta, a Rotten Tomatoes-on közel tökéletes, 95%-os értékelést kapott.

A kliséktől mentes történet Jesper, a postai akadémia legrosszabb tanulója körül bontakozik ki, akit egy távoli, fagyos szigetre küldenek. Ott összebarátkozik egy helyi tanárral, és felfedezi Klaust, egy visszahúzódó asztalost, akinek a faháza tele van kézzel készített játékokkal.

Bár kétségkívül alulértékelt alkotásról van szó, azok a hazai nézők, aki adtak neki egy esélyt szintén egészen kiváló értékelésekkel fejezték ki a tetszésüket. A film a mafabon jelenleg 87 százalékon áll, és akár ma ma streamelheted.

Ha kedvet kaptál hozzá vagy újra megnéznéd, a mafabos adatlon a Netflix logóra kattintva el is indíthatod, amennyiben van előfizetésed a streamingszolgáltatónál.

Idelent pedig mutatjuk kedvcsinálóként az előzetest.

animáció | családi | kaland | vígjáték

Az emberek belső ragyogása még a legfagyosabb helyeken is képes fényt hozni a másik életébe. több»