Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
68
Filmadatlap
 
29
Szereplők
6
Vélemények
25
Képek
3
Videók
 
Goldy   2020. 02. 22.

legújabb vélemény

Sokan azt mondják: szar, mert egy alap sztorihoz van kötve, vagy mert befejezetlen a külalak kidolgozás, stb... Mások csak a rosszat látják benne, de véleményem szerint nagyon jól meg van csinálva, felnyitotta a szemem egy dologra nézve, amibe eddig bele se gondoltam, oktató jelleggel is rendelkezik, és pozitív.

 
Ms. Akárki   2019. 12. 09.

Nagyon aranyos és tanulságos mese. Szépen építették fel a cselekményt. Tipikusa érd el az álmaidat és bármi lehetséges csak higgy magadban témákra épít, de hálisten jól is állt neki. Izgalmas kaland kicsiknek és nagyobbacskáknak is.


 
MattesBarca   2019. 12. 01.

A poénok elég laposak, de ezerszer inkább ez, mint az Anna-Elsa sztori. Értékelem, hogy nevelő célzattal megpróbálták felhívni a figyelmet a globális felmelegedésre, de kicsit gondolkodhattak volna még rajta, hogyan is csempésszék bele. Ettől függetlenül családi mozizásra megteszi.

 
SunnyM   2019. 11. 30.

Hát ez egy irtó jó mese lett, nem is tudnám mihez hasonlítani, mert bár néhol idegesítőek a karakterek, összességében szerintem egyszeri nézésre nagyon is alkalmas. Csakis ajánlani tudom! :D

 
Fintil   2019. 11. 28.

Mindig is amondó voltam, hogy nem kell, hogy a Pixarnál készüljön egy animációs film ahhoz, hogy jó legyen. Ebben hiszek, de sajnos a Sarkvidéki akció nem ez a mese. Sajnos minden csak "majmolás" a nagysikerű animációknál, és ettől nem is lesz jobb a középszerűnél.

A film összbevétele 9 860 619 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 16 902 530 forintot termelt. A hazai mozik összesen 1 255 600 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

Jeremy Renner és Alec Baldwin második közös filmje a Mission: Impossible - Titkos nemzet (2015) után.

(hp)
 

A Sarkvidéki akció az Entertainment Studio első egészestés animációs filmje.

(hp)
 

A Sarkvidéi akció James Franco harmadik egészestés animációs filmje A kis herceg (2015) és a Virsliparti (2016) után.

(hp)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.