Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
69
Filmadatlap
 
29
Szereplők
5
Vélemények
25
Képek
3
Videók
 
Ms. Akárki   2019. 12. 09.

Nagyon aranyos és tanulságos mese. Szépen építették fel a cselekményt. Tipikusa érd el az álmaidat és bármi lehetséges csak higgy magadban témákra épít, de hálisten jól is állt neki. Izgalmas kaland kicsiknek és nagyobbacskáknak is.

 
MattesBarca   2019. 12. 01.

A poénok elég laposak, de ezerszer inkább ez, mint az Anna-Elsa sztori. Értékelem, hogy nevelő célzattal megpróbálták felhívni a figyelmet a globális felmelegedésre, de kicsit gondolkodhattak volna még rajta, hogyan is csempésszék bele. Ettől függetlenül családi mozizásra megteszi.


 
SunnyM   2019. 11. 30.

Hát ez egy irtó jó mese lett, nem is tudnám mihez hasonlítani, mert bár néhol idegesítőek a karakterek, összességében szerintem egyszeri nézésre nagyon is alkalmas. Csakis ajánlani tudom! :D

 
Fintil   2019. 11. 28.

Mindig is amondó voltam, hogy nem kell, hogy a Pixarnál készüljön egy animációs film ahhoz, hogy jó legyen. Ebben hiszek, de sajnos a Sarkvidéki akció nem ez a mese. Sajnos minden csak "majmolás" a nagysikerű animációknál, és ettől nem is lesz jobb a középszerűnél.

 
olgaasFug   2019. 11. 16.

Jópofának tűnt, biztos voltam benne, hogy végig hangosan fogok röhögni, erre kaptunk egy unalmas, száraz animációt, amit csak a valóban szépen megtervezett állatok tettek nézhetővé. Még a gyerek se élvezte.

A film összbevétele 9 155 572 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 15 813 700 forintot termelt. A hazai mozik összesen 1 255 600 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

Jeremy Renner és Alec Baldwin második közös filmje a Mission: Impossible - Titkos nemzet (2015) után.

(hp)
 

A Sarkvidéki akció az Entertainment Studio első egészestés animációs filmje.

(hp)
 

A Sarkvidéi akció James Franco harmadik egészestés animációs filmje A kis herceg (2015) és a Virsliparti (2016) után.

(hp)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.