Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
69
Filmadatlap
 
22
Szereplők
6
Vélemények
47
Képek
4
Videók
 
indingo   2018. 06. 19.

Látványos mesefilm, amely a gyerekek korosztályát célozza meg elsőként, de a felnőttek számára is könnyed kikapcsolódást biztosít. Már mindenféle állatról készült mese, most a kacsák voltak terítéken. A hangulata nálam betalált az ázsiai életérzéssel, a kínai látvány világgal, a Nagy Fallal és az elképesztő színekkel. Izgalmasan valósították meg a természetet a filmben, bár az emberek nem néztek ki ázsiainak. Se vágott szem, se sárga bőr. Mindenféle állat megtalálható a mesében a kicsik legnagyobb örömére, volt benne kacsa, tyúk, mókus, szentjános bogár, macska, teknősbéka és sorolhatnám. A figurák nagyon szépek és formásak voltak. A szinkron is megfelelő volt, végre egy mese, ahol nincs egy idegesítő karakter. A kis pufi kacsa fiú elképesztően édes volt. A története kicsit közepesre sikeredett, gyerekszemmel kedvelhető és könnyen követhető a sztori, de azért kicsit lehetett volna érdekesebb. Helyenként egy picit erőszakos, ami nem a legjobb választás egy kicsiknek szóló mesefilmben. Volt benne egy kis romantika, de azért nem túlerőltetve. Humorból sem volt hiány az összes magyar nyelvben fellelhető madaras/kacsás poént ellőtték a készítők. Időben nem csapong, egyenesen haladunk a végcél felé, ami kicsit szadista lett, bár ez a kőkemény valóság, csak nem egy mesefilmben. Gyerekekkel néztük, nekik helyenként elkalandozott a figyelmük, mert sok üres párbeszéd is volt benne, de másutt kacagásban törtek ki. Összességében közepes mese, de egyszer érdemes megnézni.

 
TomÁcs   2018. 08. 10.

Egész helyes mese volt, bár sokat ne várjon tőle az ember.


 
ovejuna   2018. 04. 18.

Nagyon aranyos mese, amivel én nem is tudtam igazán betelni. Nálam alapból jöhet ezekből a könnyed és humoros animációkból akármennyi, mindig nagy rajongással vetem bele magam, és ami azt illeti a Jönnek a kacsák sem okozott csalódást. Van egyfajta menete ezeknek a sztoriknak, amik abszolút kiszámíthatóak, de nincs is ezzel gond, nem ezért szeretjük őket. :)

 
danaso   2018. 04. 15.

Nagyjából tudtam, mire számítsak, így nem csalódtam. Összességében a sztori az egyszerűen lefolyik, és amiben igazán szórakozást tud találni az ember az amúgy is kissé sablonos poénokban, amiket már nem egyszer láthattunk. Egyszer érdemes megnézni, de szerintem nem egy nagy élmény.

 
doobie   2018. 04. 14.

Szerintem nagyon cuki lett, jópofa karakterek, sok-sok humor, és szerintem az animáció is elég szép lett. Jó, jó, a Pixar azért egy másik szint, de szerintem nem fognak csalódni az animációs filmek kedvelői.

 
A Jönnek a kacsák-hoz az előzetese, valamint a leírása alapján nem fűztem túlzottan nagy reményeket, de ismét sikerült kellemesen csalódnom. Mivel többször is hangosan felnevetnem a film megtekintése közben, így azt kell, hogy mondjam abszolút pozitív élményt nyújtott a mozi. több»


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.