Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
67
Filmadatlap
 
29
Szereplők
12
Vélemények
47
Képek
3
Videók
 
indingo   2018. 06. 19.

Látványos mesefilm, amely a gyerekek korosztályát célozza meg elsőként, de a felnőttek számára is könnyed kikapcsolódást biztosít. Már mindenféle állatról készült mese, most a kacsák voltak terítéken. A hangulata nálam betalált az ázsiai életérzéssel, a kínai látvány világgal, a Nagy Fallal és az elképesztő színekkel. Izgalmasan valósították meg a természetet a filmben, bár az emberek nem néztek ki ázsiainak. Se vágott szem, se sárga bőr. Mindenféle állat megtalálható a mesében a kicsik legnagyobb örömére, volt benne kacsa, tyúk, mókus, szentjános bogár, macska, teknősbéka és sorolhatnám. A figurák nagyon szépek és formásak voltak. A szinkron is megfelelő volt, végre egy mese, ahol nincs egy idegesítő karakter. A kis pufi kacsa fiú elképesztően édes volt. A története kicsit közepesre sikeredett, gyerekszemmel kedvelhető és könnyen követhető a sztori, de azért kicsit lehetett volna érdekesebb. Helyenként egy picit erőszakos, ami nem a legjobb választás egy kicsiknek szóló mesefilmben. Volt benne egy kis romantika, de azért nem túlerőltetve. Humorból sem volt hiány az összes magyar nyelvben fellelhető madaras/kacsás poént ellőtték a készítők. Időben nem csapong, egyenesen haladunk a végcél felé, ami kicsit szadista lett, bár ez a kőkemény valóság, csak nem egy mesefilmben. Gyerekekkel néztük, nekik helyenként elkalandozott a figyelmük, mert sok üres párbeszéd is volt benne, de másutt kacagásban törtek ki. Összességében közepes mese, de egyszer érdemes megnézni.

 
TomÁcs   2018. 08. 10.

Egész helyes mese volt, bár sokat ne várjon tőle az ember.


 
VvV   2018. 10. 30.

Kidolgozása nagyon szép, olyan érzése volt az embernek, mintha egy könyvet lapozgatna. A története egyszerű.

 
Ms. Akárki   2019. 07. 25.

Aranyos és tanulságos mese. Bár az animációval sokszor hadilábon állok itt mégis elég kellemeset kellett hogy csalódjak. Inkább kissebb gyereknek szól de pár igen jó felnőtteket célzó poént is tartalmaz.

 
Norbert93   2019. 04. 01.

Ez a film inkább a kisebbeknek készült, de ha tévedek, akkor azt kell mondjam, közepesre vagy inkább "majdcsak" gyengére sikerült. Felfedezhető némi Nils Holgerson koppintás is, de egy olyan klasszikusból alapból lenyúlnak egy-két ötletet a fantáziátlan írók. Egyébként nem lett annyira borzalmas, a kicsiknek valószínűleg tetszeni fog ez a kis kalandos, koppintott (mondhatni sokszor látott) utazás toposz.

 
A Jönnek a kacsák-hoz az előzetese, valamint a leírása alapján nem fűztem túlzottan nagy reményeket, de ismét sikerült kellemesen csalódnom. Mivel többször is hangosan felnevetnem a film megtekintése közben, így azt kell, hogy mondjam abszolút pozitív élményt nyújtott a mozi. több»
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.