61% 87 szavazat
Manou, a legsirályabb fecske

Manou, a legsirályabb fecske

Manou the Swift
Filmadatlap
5
Vélemények (5)
23
Szereplők (23)
49
Képek (49)
2
Videók (2)
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum
Sonny  

FILMINFÓ

Tartalom 1
Tartalom 2

A kis Manou abban hittben cseperedett fel, hogy akár az őt körülvevő madarak, ő is sirály. Első repülés leckéi közben viszont szembesül az igazsággal: ő bizony egy kis fecske. A megdöbbenéstől megijedve elszökik fészkéből és megismerkedik a saját fajához tartozó sarlósfecskékkel. Amikor… Több


Ország: Németország
Premier (HU): 2019.05.02.
Forgalmazó: ADS Service
 
2019.12.04 Ms. Akárki

legújabb vélemény

Édes mese főleg kissebb gyerkőcöknek. Kár viszont hogy pár felőttes poént nem rejtettek bele. Így max egyszernézős. Gyermeki lelkülettel boncolgatja a másság és az elfogadás fontos témáit. A látványvilág is meglepően szép volt.

0
 
2019.05.02 vertigo

Az animáció kissé kezdetleges, talán öt-hét évvel ezelőtt elment volna, de manapság eléggé gyenge az ilyen. Ráadásul a sztori is kissé klisés lett, gyakorlatilag teljesen kiszámítható volt a történet számomra. Ezt nagyon sajnálom, mert az egészben azért bőven volt potenciál.

0
 
2019.04.28 Sonny

Őszintén szólva nem volt túlságosan elragadtatva. Nem rossz mesze a Manu a legsirályabb fecske, de igazából semmi új a nap alatt. Egészébe véve valahogy a közepes és a felejthető jelzők jutnak róla az eszembe, de biztos vagyok benne, hogy a fiatalabb... Több

0
 
2019.05.03 danda115

Bár összességében nagyon kedves mese, de a történet nekem alapból nem annyira jött be. Talán egy kissé túlságosan gyerekesre sikeredett, így nem biztos, hogy az idősebb generáció garantáltan jól fog rajta szórakozni. Ez nálam igencsak mínusz pont, mivel ez manapság egy alapelvárás egy mai animációnál, szerintem.

0
 
2019.04.27 sadis

Szerintem nagyon kis cuki volt, mi jókat nevettük rajta, és a közönség többi tagjai is. Én sem mondom, hogy ez lesz az év legemlékezetesebb animációs meséje, de egyszeri alkalomra igenis kellemes élményt tud nyújtani.

0