Játssz egy Hyundai okostévéért! Login  
65%

Manou, a legsirályabb fecske (2019)

Manou the Swift
Filmadatlap
 
23
Szereplők
5
Vélemények
49
Képek
2
Videók
 
Ms. Akárki   2019. 12. 04.

legújabb vélemény

0

Édes mese főleg kissebb gyerkőcöknek. Kár viszont hogy pár felőttes poént nem rejtettek bele. Így max egyszernézős. Gyermeki lelkülettel boncolgatja a másság és az elfogadás fontos témáit. A látványvilág is meglepően szép volt.

 
danda115   2019. 05. 03.

0

Bár összességében nagyon kedves mese, de a történet nekem alapból nem annyira jött be. Talán egy kissé túlságosan gyerekesre sikeredett, így nem biztos, hogy az idősebb generáció garantáltan jól fog rajta szórakozni. Ez nálam igencsak mínusz pont, mivel ez manapság egy alapelvárás egy mai animációnál, szerintem.


 
vertigo   2019. 05. 02.

0

Az animáció kissé kezdetleges, talán öt-hét évvel ezelőtt elment volna, de manapság eléggé gyenge az ilyen. Ráadásul a sztori is kissé klisés lett, gyakorlatilag teljesen kiszámítható volt a történet számomra. Ezt nagyon sajnálom, mert az egészben azért bőven volt potenciál.

 
Sonny   2019. 04. 28.

0

Őszintén szólva nem volt túlságosan elragadtatva. Nem rossz mesze a Manu a legsirályabb fecske, de igazából semmi új a nap alatt. Egészébe véve valahogy a közepes és a felejthető jelzők jutnak róla az eszembe, de biztos vagyok benne, hogy a fiatalabb... több»

 
sadis   2019. 04. 27.

0

Szerintem nagyon kis cuki volt, mi jókat nevettük rajta, és a közönség többi tagjai is. Én sem mondom, hogy ez lesz az év legemlékezetesebb animációs meséje, de egyszeri alkalomra igenis kellemes élményt tud nyújtani.

Galéria (49)

Videók (2)