Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
23
Szereplők
4
Vélemények
49
Képek
2
Videók
 
danda115   2019. 05. 03.

Bár összességében nagyon kedves mese, de a történet nekem alapból nem annyira jött be. Talán egy kissé túlságosan gyerekesre sikeredett, így nem biztos, hogy az idősebb generáció garantáltan jól fog rajta szórakozni. Ez nálam igencsak mínusz pont, mivel ez manapság egy alapelvárás egy mai animációnál, szerintem.

 
vertigo   2019. 05. 02.

Az animáció kissé kezdetleges, talán öt-hét évvel ezelőtt elment volna, de manapság eléggé gyenge az ilyen. Ráadásul a sztori is kissé klisés lett, gyakorlatilag teljesen kiszámítható volt a történet számomra. Ezt nagyon sajnálom, mert az egészben azért bőven volt potenciál.


 
Sonny   2019. 04. 28.

Őszintén szólva nem volt túlságosan elragadtatva. Nem rossz mesze a Manu a legsirályabb fecske, de igazából semmi új a nap alatt. Egészébe véve valahogy a közepes és a felejthető jelzők jutnak róla az eszembe, de biztos vagyok benne, hogy a fiatalabb korosztálynak kellemes kikapcsolódást és szórakozást fog nyújtani. Csak azt mondom, hogy egy bizonyos kor fölött egy az animációs film nem tud sokat kínálni, szóval maradok a három csillagnál, és továbblépek. :)

 
sadis   2019. 04. 27.

Szerintem nagyon kis cuki volt, mi jókat nevettük rajta, és a közönség többi tagjai is. Én sem mondom, hogy ez lesz az év legemlékezetesebb animációs meséje, de egyszeri alkalomra igenis kellemes élményt tud nyújtani.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.