Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
72

Maja, a méhecske - A mézcsata (2018)

Maya the Bee: The Honey Games
Filmadatlap
 
31
Szereplők
4
Vélemények
25
Képek
3
Videók
 
zirgon   2018. 03. 21.

Szerintem nagyon aranyos kis mese, jól néz ki, és az animáció is egészen jó sikerült. Talán a történet az, ami nem annyira érdekes, mint vártam volna, de ettől függetlenül szerintem abszolút szerethető.

 
achyles77   2018. 03. 14.

Gyerekkorom nagy kedvence volt ez a mese, igaz, akkor még persze nem 3D-s animáció volt. Szerintem vajmi keveset őrzött meg a régi hangulatából ennek köszönhetően. Persze ez nem azt jelenti, hogy rosszabb lett, egyszerűen egy olyan mesét kaptunk, ami így teljesen felfrissült és a mai gyerekeknek is szórakoztató tud lenni.


 
KATE   2018. 03. 09.

Abszolút korrekt mese az egész család számára: szórakoztató, vicces, de a sztorival sincsenek gondok igazából. Nem ez lesz az év animációs filmje, de családi programnak minden további nélkül ideális. A hosszú hétvégén érdemes rá belülni a gyerkőccel, nekünk nem okozott csalódást.

 
phelixmad   2018. 03. 04.

Apapvetően nem rossz átültetni a klasszikus mesesorozatot a nagyvászonra, bár azért ennél erősebb adaptációt is el tudtam volna képzelni. Bájos, humoros, de azért elsősorban a fiatal korosztálynak. Szerintem a felnőtt nézőknek nem igazán tud sokat nyújtani.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.