Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
82%

Latte és a titokzatos varázskő (2019)

Latte & the Magic Waterstone
Filmadatlap
 
14
Szereplők
4
Vélemények
29
Képek
3
Videók
 
hedva   2019. 12. 20.

legújabb vélemény

Ó, hát ez a mese engem nagyon kellemesen ért. Annyira ártatlan és jól megírt történet, szerintem tökéletes egy közös családi mozizáshoz, és talán maga az animáció nem épp legkorszerűbb, ettől függetlenül én nagyon imádtam.

 
despy   2019. 12. 19.

Jól szórakoztam, bár alapjában véve nem dobtam hátast tőle. Nem túl eredeti a történet, sem pedig az állatkák személyisége sem. Amolyan biztonsági játék, amit láttunk már egy csomószor, így eléggé ki is számítható az egész, egyszer nézhető.


 
Zsolt   2019. 12. 13.

Minőségileg szerintem nem a legjobb animációs film, de a cselekmény és a képi világa valószínűleg leveszi majd a gyerekeket a lábukról, és végső soron ők a célközönség.

 
dakod   2019. 12. 11.

Ó, ez nagyon aranyos volt, azt hiszem, első számú kedvenc lesz. Rég láttam ennyire szép animációt, kedvesek és szerethetők az állatfigurák, egyszerű és érthető a történet. Tökéletes.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.