Nagyon fontos évfordulót ünnepel Sir Anthony Hopkins

Sir Anthony Hopkinsst aligha kell bárkinek is bemutatni. Az immár 82 éves színészlegenda szerepeit megszámolni is nehéz. A legtöbben mégis talán Hannibal Lecterként ismerik. A színész a minap nagyon fontos évfordulót ünnepelt, ebből az alkalomból a közösségi médiában osztotta meg gondolatait a rajongóival.

Hogy miről van szó? Nos, Sir Anthony Hopkins negyvenöt évvel ezelőtt ezekben a napokban döntött úgy, hogy leszámol a garantáltan halálához vezető függőségével, az alkoholizmussal. Immár négy és fél évtizede nem ivott egyetlen korty alkoholt sem. Ebből az alkalomból egy videóban üzent a rajongóinak.

„Hello mindenki! Jó reggelt! Nos, jön az újév. Elég kemény éven vagyunk túl tele bánattal és szomorúsággal sok-sok ember számára. De negyvenöt évvel ezelőtt ezen a napon ébresztőt fújtak nekem. Tragédia felé masíroztam, a halálba ittam volna magam. Nem akarok prédikálni, de van egy üzenetem: Élni akarsz vagy meghalni? Én azt mondtam, élni akarok. És ekkor jött a megkönnyebbülés, az életem pedig csodálatosan alakult. Nekem is vannak rossz napjaim, néha kicsit kételkedem, meg minden, de összességében azt mondom, tartsatok ki. Ma van az a holnap, amitől tegnap még tartottatok. Ti, fiatalok, ne adjátok fel! Csak tartsatok ki és harcoljatok! Legyetek merészek és az égi erők segíteni fognak. Ez vezetett végig az életemen. Csak ennyit mondhatok. Boldog újévet, ez lesz a legjobb év! Köszönöm.”

Sir Anthony Hopkins 1975-ben hagyott fel az ivással, és utána indult be csak igazán a karrierje. Olyan filmekben szerepelt, mint A híd túl messze van, Az elefántember, A Bounty, A bárányok hallgatnak, a Drakula vagy Szenvedélyek viharában. Az elmúlt években pedig belekóstolt az istenek világába is, mivel két Marvel-moziban is ő alakította Thor apját, Odint.

Mi innen is boldog újévet és jó egészséget kívánunk neki, és reméljük, hogy még sok-sok évig örvendeztet meg minket nagyszerű alakításaival.