A Halálos iramban filmekhez hasonlóan a Mission: Impossible franchise minden egyes új megjelenésével szereti emelni a tétet, Tom Cruise pedig egyszerűen imád a végletekig elmenni.

A jelenleg zajló CinemaCon résztvevői már láthattak egy 10 perces részletet a Mission: Impossible hetedik részéből, amely mondani se kell, hogy sokakat a padlóra küldött. Nem véletlenül, hiszen Tom Cruise karrierje eddigi legvadabb mutatványát hozta össze a produkcióban.

Az értesülések szerint a színész 500 ejtőernyős és 1300 motoros ugrást hajtott végre az elmúlt évben, hogy a film leglátványosabb jelenete tökéletesen sikerüljön, mindeközben a film rendezője, Christopher McQuarrie pedig a legmodernebb filmes technikát készítette elő.

A történethez hozzátartozik, hogy a stáb a felvételt egy elhagyatott norvégiai bányában készítette, ahol egy speciális rampát is építettek, erről kaptunk is egy igencsak látványos fotót.

McQuarrie elmondása szerint az említett jelenetnél már csak annak gondolata a "félelmetesebb", hogy mivel is készülnek emelni a tétet a Mission: Impossible 8-ra, ez azonban egyelőre még a jövő kérdése, a hetedik felvonásra mindenesetre 2022. májusáig kell várniuk a nézőknek.