71 Shazam!  (2019)

Az eddigi ízelítők után végre megérkezett a teljes trailer, melyben számos eddig nem látott jelenet kapott helyet. A Shazam! hamarosan a hazai mozikban.

Vészesen közeleg a soron következő DC-adaptáció premierje, melyben a stúdió ezúttal viccesre veszi a figurát. Az eddig látottak alapján a Shazam ígérkezik a képregényistálló eddigi legszórakoztatóbb darabjának, legalábbis a humor tekintetében.

A filmből legutóbb a Super Bowl szünetében bemutatott TV-szpotban láthattuk néhány képsort, most azonban végre befutott a teljes, ún. sztori trailer, melyből már pontosabb képet kapunk arról, hogy mire is számíthatunk.

A Shaza főszereplője a 14 éves Billy, akinek már fiatalon meggyűlik a baja az élettel: nem elég, hogy árva, de még a suliban sem örven túlzott népszerűségnek. Ennek ellenére mégis rá esik a választása a vén, ámbár hatalmas erejű varázslónak, Shazamnak. Amint Billy kimondja a varázsszót, egy pillanat alatt átváltozik szuperhőssé. Bár a helyzet eleinte rendkívül szórakoztató, amikor a világra veszély leselkedik, a fiatal fiúra hárul a feladat, hogy megóvja az embereket.

A film rendezői székét David F. Sandberg foglalhatta el, míg a főbb szerepeket Mark Strong , Zachary Levi , Jack Grazer , Djimon Hounsou , D.J. Cotrona , Adam Brody , Asher Angel és, Michelle Borth alakítják.

A Shazam! április 4-től látható a hazai mozikban. A friss előzetest idelent nézhetitek meg.