Neki köszönheti a világ, hogy Chris Evans elvállalta Amerika kapitány szerepét

Idén tíz éve, hogy mozikba került az Amerika Kapitány, arról azonban ritkán esik szó, hogy nem sokon múlt, hogy Chris Evans dobja a szerepet.

Hogy miért vállalta végül a megbízást arról a színész édesanyja, Lisa mesélt az Esquire magazinnak adott interjújában, amelyben egyúttal azt is elárulta, mik voltak a fia legnagyobb félelmei a szereppel kapcsolatban.

“Attól tartott, hogy elveszíti az anonimitását. Azt mondta: ‘Most már sikerült karriert építenem, azzal foglalkozom, amivel igazán szeretnék. Sétáltathatom a kutyámat az utcán, mégsem rohamoznak meg. Senki nem akar leszólítani, oda megyek, ahová csak szeretnék. A gondolat, hogy ezt elveszíthetem, megijeszt’” - mesélte Evans édesanyja.

Mikor Lisa megtudta, hogy fiának tehát kétségei vannak afelől, hogy jó ötlet lenne vajon elvállalni egy munkát a Marvelnél, úgy érezte ezen a ponton szülői tanácsra lehet szükség.

“Felhívtam őt is azt mondtam neki: ‘Nézd, egész életedben színészkedni akarsz? Ha ezt elvállalod, akkor erről te magad dönthetsz majd. Soha többé nem kell azon aggódnod, hogy lakbért fizess. Viszont ha elvállalod, akkor neked kell eldöntened, milyen hatással is lesz majd az életedre.’”

Nos, annyi bizonyos, hogy a rajongók nagy valószínűséggel hálásak is Chris Evans anyukájának, a színész neve szinte teljesen egybeforrt mára az MCU egyik legikonikusabb karakterével, és talán nehéz is lenne elképzelni ma már mást a szerepben.

akció | kaland | sci-fi

Steve Rogers, a bátor de vézna fiú önkéntesnek jelentkezik egy kísérleti programba, mely olyannyira sikeresnek bizonyul, hogy a fiúból igazi szuperkatona lesz, aki Amerika Kapitány... több»