Nem akármilyen sztárvendég jelenlétében mutatták be Johnny Depp új filmjét Párizsban (videó)

Kétségtelen, hogy Johnny Depp nagy visszatérésének lehetünk szemtanúi. A színész renoméját alaposan megtépázta az elmúlt időszakban lezajlott per, amely közte és volt felesége Amber Heard között zajlott.

Depp a Jeanne du Barry produkcióval tér vissza, amelynek premierjére a párizsi Cinema du Pantheonban került sor, és amelyen Al Pacino is részt vett. A film nyitja egyébként az idei cannes-i filmfesztivált, a bemutatóra május 16-án kerül majd sor.

A két színészlegenda még az 1997-es Fedőneve: Donnie Brascóban szerepelt együtt, így ez az újbóli találkozás rendkívül felemelően hatott mindkettőjük számára, amely az eseményről készült néhány fotón teljesen kitűnik.

A Jeanne du Barry egy történelmi dráma, amelynek címszereplője XV. Lajos király egyik kedvence, akit Depp alakít. A király és Jeanne szoros kapcsolata ugyanakkor egyre nagyobb botrányt kavar az udvarban, miután az uralkodó beköltözteti őt a Versailles-ba.

A Maïwenn rendezésében készült film ősszel érkezik a hazai mozikba, a további szerepekben pedig Pierre Richard, Maïwenn, Noémie Lvovsky, Melvil Poupaud, Pascal Greggory és Benjamin Lavernhe lesznek láthatók.

dráma | életrajzi | történelmi

Jeanne, a kultúra és az élvezetek megszállottja. A munkásosztálybeli nő ügyesen használja intelligenciáját és báját, hogy fokozatosan feljebb lépjen a társadalmi... több»